Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Favorit stedet!”
Anmeldelse af Mezza

Mezza
nr. 23 af 85 Restauranter i Herning
Prisklasse: 28 $ - 51 $
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden

Jeg kan kun anbefale Mezza! God service, flot og hyggelig indretning og ikke mindst mega god mad! Der ikke bare smager fantastisk men ser flot ud. Jeg elsker især deres rødbedesalat, makanek, deres mynte lemonade og så er dessert et must!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 209mettej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (20)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

7-11 af 20 anmeldelser

Anmeldt 14. september 2020

Var inde og spise frokost i lørdags på Mezza og det er det bedste libanesiske mad jeg har fået i DK. Specielt spydene kan anbefales :-) god og hurtig service og meget lækre omgivelser.

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, NathInaK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Vi besøgte Mezza i september ‘20 og vi var meget tilfredse. Lækre retter og hyggelig atmosfære - og god betjening.

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, 228karinan
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020 fra mobile enheder

Jeg har i mange år været fan af det libanesiske køkken, så det var en glædelig overraskelse da det gik op for mig at der kom en libanesisk restaurant til byen.

Mezza lever 100% op til forventningerne. Maden er smukt anrettet og det er en fornøjelse at sidde og nippe til de velsmagende små retter. Der er noget for enhver smag. Selv min kræsne datter, som normalt kun er til pizza og nuggets, spiste med velbehag.

Vi kommer snart igen ;o)

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, 732tanjah
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2020 fra mobile enheder

En fantastisk madoplevelse ud over det sædvanlige - opmærksomt og meget venligt personale - kommer snart igen!! Tak mezza

Dato for besøg: september 2020
1  Tak, b0_stergaardj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Mezza, kiggede også på

 
Herning, Vestjylland
 

Har du været i Mezza? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering