Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God sushi til en god pris”
Anmeldelse af SushiMania

SushiMania
nr. 27 af 85 Restauranter i Herning
Restaurantoplysninger
Anmeldt 24. september 2020

SushiMania er mit favorit sushi sted, man får flot, lækker og et stort udvalg til en rigtig god pris! Servicen er altid i orden så craver du sushi vil jeg klart anbefale at tage forbi SushiMania!

Dato for besøg: september 2020
Tak, 209mettej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 10 anmeldelser

Anmeldt 16. september 2020

Vi havde en virkelig dejlig aften med god service og den lækreste sushi :-) det er bestemt ikke sidste gang!

Dato for besøg: september 2020
Tak, NathInaK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2020 fra mobile enheder

Super lækker take away i disse Corona tider
Vi bestilte en boks E både lørdag og tirsdag - super lækkert

Dato for besøg: april 2020
Tak, Kowling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. marts 2020 fra mobile enheder

Super service i disse Corona-tider. Rigtig lækker boks E med både kylling, fisk og veggie. Leveret på trappen - som aftalt.
Betalt på forhånd via MobilePay. God service og god telefonaftale.
Min kone er ikke altid glad for sushi, men i dag giver hun fem stjerner!

Dato for besøg: marts 2020
1  Tak, seahorseDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2020

Dette sted plejer ellers at lave rigtig god sushi til pengene. 24/2-19 var sushien desværre generelt tam i smagen. Ellers var stemningen og betjeningen fin.

Dato for besøg: februar 2020
Tak, Sophia M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på SushiMania, kiggede også på

 
Herning, Vestjylland
 

Har du været i SushiMania? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering