Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åben i dag: 10.30 - 22.30
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Mega god oplevelse!!

Vi prøvede Chernobyl, hvor vi synes sværheden var helt tilpas ☺️ Mega god oplevelse! Vi kommer helt... læs mere

Anmeldt for 6 dage siden
JoanAmtoftNielsen
Fantastisk oplevelse

Super god oplevelse i Chernobyl escape room i Herning med gode effekter, en god historie og mange... læs mere

Anmeldt for 6 dage siden
442jesperp
Læs alle 185 anmeldelser
  
Anmeldelser (185)
Filtrer anmeldelser
185 resultater
Medlemsvurdering
169
16
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
169
16
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
83-88 af 185 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2020

Rigtig godt sted. God service og rum.
Jeg var afsted med kæreste og svigerforældre. Vi fik en tid på 42 minutter.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, danieljN3542RO
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2020

Super oplevelse og rigtig sjovt rum, dog manglede der et objekt i rummet som personalet havde glemt og var nødt til at komme ind med

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, annafV4360AX
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2020 fra mobile enheder

Klart det mest udfordrende escape room jeg har prøvet. Mange spændende rum som giver en masse udfordringer under spillet

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, 607maltef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 27. juni 2020 fra mobile enheder

God oplevelse. Sjov, udfordrende og spændende. God service og flotte omgivelser. God placering med parkering.

Dato for oplevelse: juni 2020
Tak, Abd130311
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 9. marts 2020

Meget spændende koncept som giver en anderledes oplevelse. :) Noget alle burde prøve, man lære sig selv at kende på en anden måde. Og en god måde at samarbejde på :)

Dato for oplevelse: marts 2020
Tak, M9325QXjeanettej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser