Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Anna Margrethe

Høj kvalitet i forhold til prisen

Anmeldelse af Hotel Herning
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 24. jul. 2017
Venligt og serviceorienteret personale, dejlig morgenmadsbuffet, gratis parkering, velfungerende wifi, og beliggenhed lige ved messehallerne, virkelig praktisk, når man er til DM for islandske heste. Ok værelse, rent og pænt, men lidt kedelig indretning.
Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste med familie
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
1.086 kr.
    812 kr.
5.0 km fra Hotel Herning
Vis flere hoteller i Herning
Anmeldt d. 20. juli 2017 fra mobile enheder

Hotel Herning ligger rigtig godt, når man flere gange om dagen skal på Dyrskuepladsen... DM islandske heste.. Denne gang boede vi i den nye fløj, og det var langt bedre end den gamle del...
Nye gulvtæpper ville hjælpe på hyggen ;-)

Dato for ophold: juli 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jytteskovgaard01
Anmeldt d. 11. juli 2017 fra mobile enheder

Hotellet er ikke i sig selv et besøg værd - men det er guld værd at kunne gå til hotellet efter et arrangementet i Boxen.
Så er det bare en overnatning er hotellet perfekt med gratis parkering og ok morgenmad.

Dato for ophold: januar 2017
Tak, AndersFG
Anmeldt d. 27. maj 2017

Vi var meget positiv overrasket over hotellet, dejlige værelser sødt personale og en fremragende morgenmads buffet nem at komme til ligger centralt, vi var der i 2 nætter og kan varmt anbefale det. tak for denne gang

• Rejsetype: Rejste med familie
    • Værelser
Tak, knln2014
Anmeldt d. 22. maj 2017

Tusind tak for et kort, men positivt ophold på jeres lille hyggelige hotel.
Jeg har boet på en del hoteller, men i topper helt sikkert hvad angår personlighed og hygge. Værelserne er pæne og rene og de svenske gæster sørgede for at opholdet blev enormt forfriskende 😋
Vi kommer garanteret igen.

• Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
Tak, Teddy P
Anmeldt d. 21. maj 2017

Beliggen er fantastsisk i orhold til Boxen. Men et dobbeltværelse til kr. 1045 er alt for dyr i forhold til standarden for værelset. Vi blev slemt skuffede. Lille meget mørkt værelse, med et yderst simpelt interiør. Dårlig belysning. En gulvlampe så ud til athave været udsat for en boksehandske. De kan simpelthen ikke være deres priser bekendt! Der skal dog siges, at der var ent og pænt. Og morgenmaden upåklagelig. Men vi kommer ikke mere og vil hler ikke anbefale stedet til andre.

• Rejsetype: Rejste som par
    • Renlighed