Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
JesGje
Ringsted, Danmark

Ok til prisen

3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 1. sep. 2024fra mobile enheder
Ok hotel til prisen. Intet fancy overhovedet, men hvis man bare skal bruge et overnatningssted er detox. Personalet i receptionen var meget venlige og hjælpsomme. Familieværelset er meget lille, så det skal man være obs på. Men som sagt - acceptabelt.
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
    12.6 km fra Four Points Flex By Sheraton Ballerup
    Restaurant
    Vis flere hoteller i Ballerup
    Anmeldt d. 28. august 2023 fra mobile enheder

Hotellet har fin placering, det er renligt, lækker udsigt til sø siden, men her stopper de rosende bemærkninger.
    Vi var booket 3 personer ind på et værelse, og aldrig i mit liv har jeg set så småt et værelse.. En halvandenmands seng, madras der var trukket ud og en overkøje var hvad der mødte os.
    Godt nok var der en stol på værelse man kunne sidde på, hvis ellers der var plads til den kunne trækkes ud fra “bordet”, der hænger på væggen, grunder madrassen der var trukket ud.
    Badeværelset er så genialt indrettet at forhæng stopper 15 centimeter over jorden, så hele badeværelset er gennemblødt i vand i timevis.

Der var næsten ikke noget lys på værelset. Sengelamper virkede ikke, så det eneste der var, var nogle få spots der sad bag en plade som var hamret op på væggen.

Den eneste gode service på hotellet var rengøringspersonalet, som var obs på om man ønskede rengøring, havde håndklæder eller toilet papir nok.
    I receptionen (hvis du er heldig at komme på et tidspunkt den er bemandet) blev vi mødt af en ung mand som egentlig virkede ret ligeglad. Man er nødt til at hive helt basale informationer ud af personen.
    Og restaurant delen med morgenmad? Uprofessionelt.. Det beskriver det bedst.
    Morgenmaden lukker klokken 10 i hverdagen, men efter klokken 8 skal man hive og trække i personalet for at få genopfyldt morgenbuffeten. De har mere travlt med at gå og lege politibetjent, fordi en gæst havde glemt at tage en bakke under sin tallerken, end at fylde op. Når der så bliver fyldt op er det med et halvt franskbrød.. Dette imens der fortsat kommer massere af gæster ind for at spise, så det hele starter forfra igen med at man skal have fat i flere forskellige medarbejdere, for ny genopfyldning. Der er dælme plads til forbedringer hvad angår service.

Dato for ophold: august 2023
    Tak, OnAir27457012720
    Anmeldt d. 26. juli 2023

Ok hotel, eneste minus er at de ikke fylder morgenbuffeten op så når de løber tør 2 timer før de lukker for morgenmad er det bare ærgerligt.
    Værelserne var fine og rengøringen super flot og indbydende

Dato for ophold: juli 2023
    Tak, Glenn H
    Anmeldt d. 30. maj 2023

Var afsted med min datter og barnebarn på 2 (3 om ikke så længe). Dejligt roligt sted. Fred og ro. Rent og pænt overalt.
    Morgenbuffet mangler ikke noget. Der er for enhver smag. Kommer snart igen. 👍😌

Værelsestip: Dejligt sted at overnatte. Vi havde udsigt til en dejlig sø med ænder. Fantastisk afslappende at stå og kigge på. Savner måske en el kedel☺️
    Dato for ophold: maj 2023
    Tak, Sanne J
    Anmeldt d. 22. maj 2023

Selvom vi havde booket til 2 voksne og et barn på 2, var værelset ikke gjort klar til det.. og da vi skulle bruge hjælp havde medarbejdere mere travlt med messenger end at hjælpe.
    Da vi skulle hente dyne og pude til vores barn, skulle jeg stå og vente i 25 minutter fordi jeres medarbejdere igen skulle stå med telefonen,
    og skulle snakke i telefon..
    Da vi dagen efter skulle have morgenmad vi havde betalt for at gå med, var der ikke mad nok, vi stod og skulle vente på brød i 20 minutter og da brødet kom ud, var det kun lige tøet op... det blev ikke fyld op under vejs, så der ma glede heletide tilbehør.. så vi valgte at skifte hotel efter morgenmaden..

Værelsestip: Hold jer væk
    Dato for ophold: maj 2023
    • Rejsetype: Rejste som par
    Tak, 262jonasn
    Anmeldt d. 8. august 2022

vi ankom først sent lørdag aften - så er hotellet ikke bemandet. vi manglede fjernbetjening til tv - det kunne de ikke hjælpe med før dagen efter, hvor vi skulle videre. vedkommende vi talte med, kunne ikke hjælpe os og forsøgte heller ikke at kompensere os for fejlen.
    usikkert at vinduet ikke kan haspes - dvs- alle udefra kan få adgang til dit værelse. værelset er så lille, at man er nødt til at åbne vinduet for at få luft.

Værelsestip: vælg et andet hotel
    Dato for ophold: august 2022
      • Søvnkvalitet