Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Hotels.com
Booking.com
Agoda.com
276 US$
Se tilbud
Expedia.com306 US$
Orbitz.com
eDreams
Vis 14 tilbud
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (529)
Filtrer anmeldelser
529 resultater
Medlemsvurdering
213
152
87
42
35
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
213
152
87
42
35
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
12-17 af 529 anmeldelser
Anmeldt d. 8. marts 2022

Skønt weekendophold med forkælelse i højsædet. Enkelte skønhedsfejl (lidt sløj app, lidt lang ventetid på aftensmaden) kan ikke ødelægge billedet af en fantastisk oplevelse, som vi kun kan anbefale (trods prisen).

Dato for ophold: marts 2022
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Anders K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. marts 2022 fra mobile enheder

Vi har netop haft en fantastisk oplevelse på skodsborg. Alt virkede og spillede. God service. Glade medarbejdere/ tjenere/reception/rengøringspersonale. Det var en fornøjelse. Perfekte senge som føltes som et kæmpe kram. Flot og rent overalt. Fantastisk morgenmad. Mega lækkert spa område. Vi kommer gladeligt igen

Værelsestip: Book gerne værelse med havudsigt. Det er udsøgt 😍
Dato for ophold: marts 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Dorthe H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 1. marts 2022

Rigtig god morgenmad og god beliggenhed. Desværre mangelfuld service fra personalets side. Vi havde bestilt (og kom derfor til at betale for det) et ophold på et værelse med havudsigt. Værelset, vi blev tildelt, havde dog ikke havudsigt udover billedet af Øresund, der hænger på endevæggen. Da vi skulle betale opholdet informerede vi receptionisten om dette, hvortil hun svarede "Det kan jeg da godt se". Hun ændrede hverken i prisen eller tilbød en undskyldning. Det synes jeg er meget utilfredsstilende.

Dato for ophold: marts 2022
Tak, Hejmeddig1212
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 28. februar 2022

En helt igennem fantastisk firmatur
Personalet var virkelig servicemindede, søde og hjælpsomme
Maden var virkelig lækker i carls og spaen var dejlig, værelset var rent og pænt.
Kommer helt sikkert igen en anden gang

Dato for ophold: februar 2022
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, S8234WZyvonnej
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 27. februar 2022 fra mobile enheder

Dejligt ophold, lækker mad, god betjening, venligt personale og god fitness og spa.
Drinks efter middagen nød vi i den hyggelige lounge.
Smukke omgivelser, som nok mere kommer til sin ret om sommeren.

Dato for ophold: februar 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, BettinaOlander
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser