Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Electric blankets and zebra”
Anmeldelse af Montclair Casino Hotel

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Juliasdale
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Montclair Casino Hotel
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Juliasdale
Anmeldt 23. juli 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Try the main building - the "wings" have difficult access (no ramps for handicapped people
  • Overnattede: Juli 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Michel P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (23)
Der er nyere anmeldelser for Montclair Casino Hotel
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

13-17 af 23 anmeldelser

Anmeldt 3. januar 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2015, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, taffym2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. december 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2015, rejste alene
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, ChristyNhete
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2014, rejste i forbindelse med forretninger
    • Service
1  Tak, gm597
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. december 2014 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2014, rejste med venner
1  Tak, Calvin C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Juliasdale
0.0 km væk
Holiday Inn Mutare
Holiday Inn Mutare
Nr. 2 af 4 i Mutare
141 anmeldelser
0.0 km væk
Troutbeck Resort
Troutbeck Resort
Nr. 1 af 4 i Nyanga
168 anmeldelser
0.0 km væk
Musangano Lodge
Musangano Lodge
Nr. 1 af 10 i Mutare
174 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.0 km væk
Rhodes Nyanga Hotel
Rhodes Nyanga Hotel
Nr. 3 af 4 i Nyanga
35 anmeldelser
0.0 km væk
Eden Lodge Vumba
Eden Lodge Vumba
Nr. 2 af 6 i Mutare
10 anmeldelser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Montclair Casino Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Montclair Casino Hotel

Adresse: Juliasdale, Zimbabwe
Beliggenhed: Zimbabwe > Manicaland Province > Juliasdale
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Juliasdale
Antal værelser: 85

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering