Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ruim”
Anmeldelse af Pousada Nippon

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Santo Antonio do Pinhal
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Pousada Nippon
Anmeldt 24. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste som par
Tak, Janaína S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (30)
Der er nyere anmeldelser for Pousada Nippon
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 30 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med venner
Tak, Souza S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Peça quartos no andar de cima e na parte da frente, não cheiram mofo.
  • Overnattede: Juni 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Lua P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. januar 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Januar 2016, rejste som par
2  Tak, Bruna T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. oktober 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2015, rejste med venner
Tak, Cláudio C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Santo Antonio do Pinhal
6.7 km væk
Pousada Cesar
Pousada Cesar
Nr. 9 af 42 i Santo Antonio do Pinhal
88 anmeldelser
0.2 km væk
Pousada do Grilo
Pousada do Grilo
Nr. 20 af 33 i Santo Antonio do Pinhal
61 anmeldelser
0.2 km væk
Pousada Pinhalense
Pousada Pinhalense
Nr. 16 af 33 i Santo Antonio do Pinhal
42 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.2 km væk
Pousada Recanto Aconchego
Pousada Recanto Aconchego
Nr. 18 af 42 i Santo Antonio do Pinhal
54 anmeldelser
0.4 km væk
Pousada Alema
Pousada Alema
Nr. 11 af 33 i Santo Antonio do Pinhal
169 anmeldelser
0.5 km væk
Pousada II Villaggio
Pousada II Villaggio
Nr. 6 af 33 i Santo Antonio do Pinhal
216 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Pousada Nippon? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Pousada Nippon

Adresse: Rua Governador Carvalho Pinto 350 | Centro, Santo Antonio do Pinhal, State of Sao Paulo 12450-000, Brasilien
Beliggenhed: Brasilien > State of Sao Paulo > Santo Antonio do Pinhal
Faciliteter:
Restaurant
Hotelstil:
Vurderet som nr. 37 ud af 42 specialiseret indkvartering i Santo Antonio do Pinhal
Antal værelser: 15

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering