Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (4.000)
Filtrer anmeldelser
4.000 resultater
Medlemsvurdering
3.012
764
153
45
26
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
3.012
764
153
45
26
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 4.000 anmeldelser
Anmeldt 4. december 2015

Aldrig har jeg mødt så mange søde og smilende mennesker på 14 dage. Fantastiske søde, hjælpsomme og servicemindede medarbejdere. Altid et smil på læben og en sød og venlig bemærkning. Fantastisk værelse lige ud til strande. Udendørs badeværelse, så skønt. Super restaurant med dejlig varieret udvalg i de 14 dage vi var der. Vi var på tre ture, så 3 hvalhajer, skildpadde, og Manta rays, dygtige folk til at spotte hvor fiskene var. Var på ø tur til en nabo ø, også en dejlig oplevelse. Kan kun anbefales..

Værelsestip: Hvis man rejser uden børn kan det anbefales at vælge Beach villa med spa.
  • Overnattede: november 2015, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Karin E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_Vilamendhoo, Guest Relations Manager hos Vilamendhoo Island Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. december 2015
Google Oversæt

Dear Karin E,

Sunny greetings from Vilamendhoo Island Resort and Spa!

The whole Vilamendhoo Team would like to thank you for your wonderful feedback.

I am glad to read that you had a fantastic holiday and that our service has impressed you. We are dedicated to improve each day in order to keep on providing the best service to our guests.

We are very fortunate in our atoll to be able to almost guarantee our guests such a special experience as seeing whale sharks and mantas all year around and we are very happy that you were able to experience it as well as it is truly unforgettable.

Karin E, thank you very much for choosing Vilamendhoo as your recent holiday destination and I hope to have the pleasure to welcome you back in the future. If we may be of assistance for your bookings please do not hesitate to contact us via reservations@vilamendhooisland.com
Warm regards,

Alexandra Ayasse
Guest Services Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. oktober 2015

Vilamendhoo Island Resort lytter tilsyneladende til kritik, for da vi anden gang inden for et år overnattede på denne atol, blev vores kritik fra december i fjor gjort til skamme. Den dårlige service i restauranten var afløst af meget fin service, lige som der blev ydet en særlig service ved ankomst til de gæster, der kom for anden eller tredje gang, fx med indbydelse til et genkomst-cocktail-party.
Øen er forsat som taget ud af eventyret om Robinson Crusoe. Her går man hele dagen i bare tæer i det rene koralsand, og palmerne svajer helt ud i vandkanten, mens baby-hajer patruljerer helt inde ved stranden. Fine og rene bungalows og Masser af mad at vælge imellem i restauranten.
Maldiverne skilter med, at det er ”sidste paradis på jord”, og den betegnelse passer fint på Vilamendhoo Resort.
Hvis I begge kan lide vin til maden eller på terrassen, så kan det anbefales at tilkøbe stedets ”alt inklusive plus pakke”. Men er det kun den ene af jer, der kan lide vin, øl og cocktails, er det billigere at betale pr. regning.
Husrevet regnes for et af de bedste på Maldiverne, og det ligger nogle få meter ud fra stranden. Men hvis I vil opleve de helt store fisk, skal I købe udflugter, og de lokale folk på bådene er ganske dygtige til at spotte hvalhajer og manta ray’er.

Overnattede: oktober 2015
1  Tak, Erik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. maj 2015 fra mobile enheder

Vi er lige kommet hjem efter 8 pragtfulde dage på Vilamendhoo. Vi har ikke noget negativt at sige - overhovedet. Alt fungerede bare. Personalet var altid smilende og meget venlige, pragtfuld mad i buffetten og flot omgivelserne. Vi prøvede også at spise på Asien Wok og Hot Rock. Begge dele kan ligeledes varmt anbefales. Husrevet er imponerende flot med et utroligt liv.
Vilamendhoo er klart et sted at tage hen hvis man gerne vil forkæle sig selv. Håber at kunne tage dertil igen.

Overnattede: april 2015, rejste som par
5  Tak, MeretheSoerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. december 2014

Øen er som taget ud af eventyret om Robinson Crusoe. Her går man hele dagen i bare tæer i det rene koralsand, og palmerne svajer helt ud i vandkanten.
Hoteller er i god stand med rene og fine hytter. Men når der gælder service i restauranten og på værelset, bliver der slået store skår i ferieglæden.
Min kone og jeg lavede et tilkøb - i form af en drikkevarepakke til godt 5.000 kr. (52 US dollars pr. person pr. dag) - da vi netop var ankommet til hotellet med vandflyveren. Men det skulle vi aldrig have gjort. Dels kom der ikke som omtalt i materialet en halv flaske champagne på værelset, og dels blev der ikke fyldt op i vores minibar i den såkaldte strandvilla.
Da vi rykkede for champagnen, blev der oplyst, at den ville komme næste aften. Men det skete heller ikke. Vi rykkede igen, men valgte til sidst at være ligeglade, så vi i det mindste kunne få lidt positivt ud af det relativt dyre ophold på øen.
I det hele taget gik de første dage med at klage i receptionen, og det burde ikke være nødvendigt på et såkaldt luksusresort på Maldiverne. Ingen undskyldninger og ingen forklaring, og ret beset spild af godt 5.000 kr.
Når det gælder service i restauranten, så er den stort set ikke eksisterende. Sure tjenere og op til en times ventetid for at få en flaske vand eller to glas vin til maden.
Der er en enkelt undtagelse hvad angår service. Det gælder baren, for her er smil og hurtig servering. Tak for det.
På Vilamendhoo skal I forvente, at I kommer til at betale mellem 5 og 10 US dollars for alle drikkevarer, fx en flaske vand, et glas juice, en cola eller et glas vin. Og har I købt pakken med drikkevarer med, er tjenerne i restauranten tilsyneladende slet ikke interesserede i at betjene jer.
Næste gang, vi flyver til Maldiverne, vælger vi et andet hotel end Vilamendhoo Island Resort & Spa, selv om øen er pragtfuld, og der er et udmærket koralrev få meter fra stranden.

  • Overnattede: december 2014, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Service
7  Tak, Erik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2012

Lige kommet hjem fra 13 dages ferie på Vilamendhoo og sidder nu i Danmark i kulde, blæst og regn og ønsker mig tilbage til paradis! Hvis du er til meget venligt personale, rigtig god buffet med en enormt varieret menu og et lokalt koralrev der slår alle andre resorts - så vælg Vilamendhoo!
Herunder kommer der nogle gode og mindre gode ting:

Vil starter med det gode: Personalet generelt er meget service mindet og flinke, især jer i Bonthi baren. P.S. Noam snakker om jer! - man får virkelig god og relevant service for pengene. Hvem har brug for en kold klud efter et dyk, som andre hoteller tilbyder - bare til den dobbelte dagspris! Man bliver behandlet som konger og dronninger uden at det bliver for meget!
Husets koralrev er intet mindre end fantastisk, og er helt på højde med nogle af de rev der arrangeres snorkel/dykkerture til !
Det største plus går til værelserne, som overraskede os meget positivt. Størrelsen, beliggenheden og standarden er rigtig rigtig god. Og så er det et plus at der bliver gjort rent / fejet to gange i døgnet!

Mindre godt:
Aftensmaden bliver først serveret fra 19:30, hvilket er et lille problem hvis man har mindre børn med på turen - de er simpelthen for trætte på det tidspunkt efter en hel dag ved stranden. Man kunne eventuelt sløjfe reglen med at folk fra Jacuzzi og Water villas skal spise i den ene, og resten af beboerne i den anden restaurent - og i stedet sige at den ene restaurent åbner kl 18:00 og lukker klokken 20:00, mens den anden åbner 19:30 og lukker 21:30 - bare et forslag!
All inclusive snackmenuen er meget tynd. Det eneste udvalg er sandwich lavet af kedeligt sandwich brød og tør tør kage. Ikke engang et stykke frugt kan fåes - det må kunne gøres bedre!
Internet priserne er helt i vejret! - men det er vel hellere ikke derfor man er taget på en ferie på en trope-ø. Men noget skal jo stå her ved de mindre gode ting!

Værelsestip: Ville til enhver tid vælge Beach villa frem for Jacuzzi beach villa. Har boet i beach og set jacuzzi og jeg synes personligt ikke at man får nok value for money ved Jacuzzi villaerne. Så hvis du kan undvære en jacuzzi - som alligevel er omringet af en 2 meter høj mur, så vælg beach villas!
  • Overnattede: oktober 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, Sandvad_J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser