Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Paradis med stenhårde madrasser!!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 8 websites mere!
Vilamendhoo Island Resort & Spa
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Vilamendhoo
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 15. februar 2016 fra mobile enheder

Det skønneste sted på jord - alt er perfekt og gennemtænkt - vi boede i 105 og efter min mening er det den bedste side på øen at bo på. Vore rev var så smukt og lige uden for døren - perfekt ..
Dykkercenteret var godt og min mand og søn var på flere dyk.

Der udbydes et bredt aktivitetsprogram og der er badminton og kunstgræs fodboldbane... Billard, bordtennis, kano og windsurfing - dejligt med så mange muligheder når man som vi rejser med halv store børn.

Jeg fik 15 min gratis massage i SPA og valgte ikke flere behandlinger, det var bare ikke mig. Men selve spa'en var smuk..

Vi havde all inkl - skøn mad, meget asiatisk / indisk inspireret ... Der manglede lidt variation på salatbuffeten og bedre udvalg af ost ...
Skønne cocktail og mocktail og hyggelig aften underholdning.

Vi kan ikke være mere tilfredse - tak for en uforglemmelig ferie ...

Overnattede: Februar 2016, rejste med familie
2  Tak, carina s
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_Vilamendhoo, General Manager hos Vilamendhoo Island Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. februar 2016
Google Oversæt

Dear carina s,

Sunny greetings from Vilamendhoo Island Resort and Spa!

Thank you for taking your time and reviewing your recent stay in Vilamendhoo. We are happy to hear that you enjoyed your holiday.

Our house reef is one of the best in South Ari Atoll and it is most popular for it’s underwater beauty. It calls for many snorkel sessions and exciting new fish can be discovered every time.

carina s, it would be a great pleasure welcoming you back here again in the future. If you would need any assistance with enquiries of future bookings please do not hesitate to contact us via reservations@vilamendhooisland.com

Thank you and warm regards,
Jens Havlicek
General Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (3.400)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 3.403 anmeldelser

Anmeldt 4. december 2015

Aldrig har jeg mødt så mange søde og smilende mennesker på 14 dage. Fantastiske søde, hjælpsomme og servicemindede medarbejdere. Altid et smil på læben og en sød og venlig bemærkning. Fantastisk værelse lige ud til strande. Udendørs badeværelse, så skønt. Super restaurant med dejlig varieret udvalg i de 14 dage vi var der. Vi var på tre ture, så 3 hvalhajer, skildpadde, og Manta rays, dygtige folk til at spotte hvor fiskene var. Var på ø tur til en nabo ø, også en dejlig oplevelse. Kan kun anbefales..

Værelsestip: Hvis man rejser uden børn kan det anbefales at vælge Beach villa med spa.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2015, rejste med venner
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Karin E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GM_Vilamendhoo, Guest Relations Manager hos Vilamendhoo Island Resort & Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 5. december 2015
Google Oversæt

Dear Karin E,

Sunny greetings from Vilamendhoo Island Resort and Spa!

The whole Vilamendhoo Team would like to thank you for your wonderful feedback.

I am glad to read that you had a fantastic holiday and that our service has impressed you. We are dedicated to improve each day in order to keep on providing the best service to our guests.

We are very fortunate in our atoll to be able to almost guarantee our guests such a special experience as seeing whale sharks and mantas all year around and we are very happy that you were able to experience it as well as it is truly unforgettable.

Karin E, thank you very much for choosing Vilamendhoo as your recent holiday destination and I hope to have the pleasure to welcome you back in the future. If we may be of assistance for your bookings please do not hesitate to contact us via reservations@vilamendhooisland.com
Warm regards,

Alexandra Ayasse
Guest Services Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. oktober 2015

Vilamendhoo Island Resort lytter tilsyneladende til kritik, for da vi anden gang inden for et år overnattede på denne atol, blev vores kritik fra december i fjor gjort til skamme. Den dårlige service i restauranten var afløst af meget fin service, lige som der blev ydet en særlig service ved ankomst til de gæster, der kom for anden eller tredje gang, fx med indbydelse til et genkomst-cocktail-party.
Øen er forsat som taget ud af eventyret om Robinson Crusoe. Her går man hele dagen i bare tæer i det rene koralsand, og palmerne svajer helt ud i vandkanten, mens baby-hajer patruljerer helt inde ved stranden. Fine og rene bungalows og Masser af mad at vælge imellem i restauranten.
Maldiverne skilter med, at det er ”sidste paradis på jord”, og den betegnelse passer fint på Vilamendhoo Resort.
Hvis I begge kan lide vin til maden eller på terrassen, så kan det anbefales at tilkøbe stedets ”alt inklusive plus pakke”. Men er det kun den ene af jer, der kan lide vin, øl og cocktails, er det billigere at betale pr. regning.
Husrevet regnes for et af de bedste på Maldiverne, og det ligger nogle få meter ud fra stranden. Men hvis I vil opleve de helt store fisk, skal I købe udflugter, og de lokale folk på bådene er ganske dygtige til at spotte hvalhajer og manta ray’er.

Overnattede: Oktober 2015
1  Tak, Erik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. maj 2015 fra mobile enheder

Vi er lige kommet hjem efter 8 pragtfulde dage på Vilamendhoo. Vi har ikke noget negativt at sige - overhovedet. Alt fungerede bare. Personalet var altid smilende og meget venlige, pragtfuld mad i buffetten og flot omgivelserne. Vi prøvede også at spise på Asien Wok og Hot Rock. Begge dele kan ligeledes varmt anbefales. Husrevet er imponerende flot med et utroligt liv.
Vilamendhoo er klart et sted at tage hen hvis man gerne vil forkæle sig selv. Håber at kunne tage dertil igen.

Overnattede: April 2015, rejste som par
5  Tak, MeretheSoerensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. december 2014

Øen er som taget ud af eventyret om Robinson Crusoe. Her går man hele dagen i bare tæer i det rene koralsand, og palmerne svajer helt ud i vandkanten.
Hoteller er i god stand med rene og fine hytter. Men når der gælder service i restauranten og på værelset, bliver der slået store skår i ferieglæden.
Min kone og jeg lavede et tilkøb - i form af en drikkevarepakke til godt 5.000 kr. (52 US dollars pr. person pr. dag) - da vi netop var ankommet til hotellet med vandflyveren. Men det skulle vi aldrig have gjort. Dels kom der ikke som omtalt i materialet en halv flaske champagne på værelset, og dels blev der ikke fyldt op i vores minibar i den såkaldte strandvilla.
Da vi rykkede for champagnen, blev der oplyst, at den ville komme næste aften. Men det skete heller ikke. Vi rykkede igen, men valgte til sidst at være ligeglade, så vi i det mindste kunne få lidt positivt ud af det relativt dyre ophold på øen.
I det hele taget gik de første dage med at klage i receptionen, og det burde ikke være nødvendigt på et såkaldt luksusresort på Maldiverne. Ingen undskyldninger og ingen forklaring, og ret beset spild af godt 5.000 kr.
Når det gælder service i restauranten, så er den stort set ikke eksisterende. Sure tjenere og op til en times ventetid for at få en flaske vand eller to glas vin til maden.
Der er en enkelt undtagelse hvad angår service. Det gælder baren, for her er smil og hurtig servering. Tak for det.
På Vilamendhoo skal I forvente, at I kommer til at betale mellem 5 og 10 US dollars for alle drikkevarer, fx en flaske vand, et glas juice, en cola eller et glas vin. Og har I købt pakken med drikkevarer med, er tjenerne i restauranten tilsyneladende slet ikke interesserede i at betjene jer.
Næste gang, vi flyver til Maldiverne, vælger vi et andet hotel end Vilamendhoo Island Resort & Spa, selv om øen er pragtfuld, og der er et udmærket koralrev få meter fra stranden.

  • Overnattede: December 2014, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Service
7  Tak, Erik F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Vilamendhoo
8,7 km væk
Vakarufalhi Island Resort
Vakarufalhi Island Resort
Nr. 1 af 1 i Vakarufalhi Island
940 anmeldelser
37,9 km væk
Constance Moofushi
Constance Moofushi
Nr. 1 af 1 i Moofushi Island
2.167 anmeldelser
7,4 km væk
Drift Thelu Veliga Retreat
Drift Thelu Veliga Retreat
Nr. 1 af 1 i Thelu Veliga
190 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
23,1 km væk
Holiday Island Resort & Spa
Holiday Island Resort & Spa
Nr. 1 af 1 i Maamingili Island
660 anmeldelser
16,6 km væk
LUX* South Ari Atoll
LUX* South Ari Atoll
Nr. 1 af 1 i Dhidhoofinolhu Island
3.245 anmeldelser
24,1 km væk
Sun Island Resort and Spa
Sun Island Resort and Spa
Nr. 1 af 1 i Nalaguraidhoo Island
2.627 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Vilamendhoo Island Resort & Spa? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Vilamendhoo Island Resort & Spa

Adresse: Vilamendhoo Island, 20187
Telefonnummer:
Beliggenhed: Maldiverne > Alifu Atoll > South Ari Atoll > Vilamendhoo
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Vilamendhoo
Prisområde: 2.121 kr.-8.413 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Vilamendhoo Island Resort & Spa 4.5*
Antal værelser: 184
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Booking.com, Hotels.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Vilamendhoo Island Resort & Spa. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Vilamendhoo Island Hotel Vilamendhoo
Vilamendhoo Island Resort
Hotel Vilamendhoo Island

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering