Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Break away”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Coconut Grove Beachfront Cottages
Vurderet som nr. 1 ud af 4 hoteller i Matei
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 10. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Banana Bure is great. Spacious, well appointed and right on the beach.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, kevin m
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (555)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

320-324 af 555 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, christina47_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: All the 'bures' have a great view but the Banana bure is right by the beach and so you can h...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, Corin06
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Get the Banana Bure its well worth the extra $
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, BenandSil
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Banana Bure by the sea was wonderful!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, theMagikman
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Matei
1.1 km væk
Taveuni Island Resort & Spa
Taveuni Island Resort & Spa
Nr. 3 af 11 i Taveuni Island
355 anmeldelser
1.6 km væk
Makaira Resort
Makaira Resort
Nr. 3 af 4 i Matei
106 anmeldelser
1.3 km væk
Tides Reach Resort
Tides Reach Resort
Nr. 4 af 4 i Matei
40 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
38355.5 km væk
Taveuni Dive Resort
Taveuni Dive Resort
Nr. 5 af 11 i Taveuni Island
74 anmeldelser
14.5 km væk
Matangi Private Island Resort
Matangi Private Island Resort
Nr. 1 af 1 i Matangi Island
267 anmeldelser
17.1 km væk
Garden Island Resort
Garden Island Resort
Nr. 8 af 11 i Taveuni Island
248 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Coconut Grove Beachfront Cottages? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Coconut Grove Beachfront Cottages

Adresse: 9 Matei Rd, Matei, Taveuni Island, Fiji
Telefonnummer:
Beliggenhed: Fiji > Taveuni Island > Matei
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Restaurant Roomservice Bustransport Spa Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 4 hoteller i Matei
Prisområde: 1.219 kr.-2.091 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Coconut Grove Beachfront Cottages 3*
Antal værelser: 3
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Expedia, Hotels.com, Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Coconut Grove Beachfront Cottages. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Coconut Grove Beachfront Cottages Hotel Taveuni Island
Coconut Grove Beachfront Hotel
Hotel Coconut Grove Beachfront

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering