Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 overnatninger i panorama suiten til en pris af over 4000kr Overordnet et fint og rent hotel med venligt personale men: Til den pris forventer man måske ikke at skulle starte med at bære sin bagage op på 3. sal - elevatoren var i stykker - fair nok. Men hotellet kunne have tilbudt hjælp til bagagen - vi var i hvert fald taknemmelige over, at vi ikke er gangbesværede. Ved ankomst på værelset måtte vi hælde vand i alle afløb og lufte ud. Det lugtede af kloak fordi vandlåsene var tørret ud. Virkelig en skam, da det lidt ødelægger førstehåndsindtrykket af et ellers udemærket værelse. Der manglede information om wifi og den “frie” minibar måtte vi selv bede om at få fyldt op på 2. dagen - den blev så kun halvt genopfyldt. Der var lovet morgenmadsbuffet, hvilket om lørdagen var erstattet af en tallerkenanretning. Igen fair nok, at man ikke anretter en buffet til alene 2 gæster - men vi havde betalt for det, så der kunne godt have været en form for kompensation. Da vi lørdag aften bestilte tasting menu, skulle vi betale en fuld desserts pris, hvis vi ønskede at udbytte den søde dessert med osten, selvom de kostede det samme enkeltvis på menukortet. Det er nærigt, når man samtidigt har nedgraderet morgenmadsbuffet til en tallerken. Ærgerligt at disse undgåelige små irritationer ødelægger den samlede oplevelse af et ellers flot hotelværelse og lækker restaurant. Det ville have været meget nemt og gratis for hotellet at rette op på - og så ville vi helt sikkert have vurderet til et større antal stjerner. Når man betaler dyrt forventer man, at alting spiller og hvis ikke, at der straks bliver rettet op på det, når man som gæst er nødt til at påtale det. Vi er begge mennesker der helst undgår at brokke os - derfor betaler vi hellere lidt mere - men forventer så også at alt er i orden.
Dato for ophold: februar 2022
Værelsestip:Restauranten serverer lækker mad. Men velbesøgt, så bestil bord inden ankomst.
Et minus var...
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Super dejligt hotel med gode komfortable værelser, meget venligt og servicemindet personale. Forplejningen var god med lækkert tilberedt mad. Både hvad angår som privatperson, men også da vi afholdt kursus. Jeg kommer meget gerne igen.
Værelsestip: Parkering for overnattende gæster bag hotellet. Kun offentlige p-pladser med 3 timers begrænsning for mine kursister.
Dato for ophold: november 2021
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Spørg HenrikM942 om Hotel Skjern
Tak, HenrikM942
Fra man bliver mødt i receptionen er dette det værste hotel jeg har boet på og nej, det er ikke fordi jeg er snobbet, men lidt service må man da kunne forvente - elendig service og lad endelig være med at spise der, det bliver kun værre…. Så tænker man at det måske er isoleret til hende der betjente os i receptionen, men nej, bagt kulmule som var “pivkold” og så satte det en stopper for den aften.
Værelsestip: Lad være med at booke dette hotel
Dato for ophold: oktober 2021
Rejsetype: Rejste som par
Spørg Henrik O om Hotel Skjern
Tak, Henrik O
Virkelig god service , spændende besøg hos Stauning Whisky og lækker 5 retters menu. Virkelig gode tjenere der var meget oplagte til at servicere os. God morgen mad. Rigtig hyggelig stemning på hotellet. Fine værelser med gode senge . Badeværelset var lidt trangt.
Dato for ophold: september 2021
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg larssT1252VT om Hotel Skjern
Tak, larssT1252VT
God hjælp med reservationen. Hyggeligt værelse, meget interessant whisky tur i Stauning, fantastik aftensmad med rigtig god service fra en ung tjener - det vil jeg gerne anbefale. Måske kommer vi igen. :)
Dato for ophold: september 2021
Værdi