Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
God hjælp med reservationen. Hyggeligt værelse, meget interessant whisky tur i Stauning, fantastik aftensmad med rigtig god service fra en ung tjener - det vil jeg gerne anbefale. Måske kommer vi igen. :)
Dato for ophold: september 2021
Værdi
Sted
Service
Problemer med denne anmeldelse?
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Det havde været rigtig godt, hvis man havde sørget for at lukke rullegardinerne og åbne døren til den franske altan, så der ikke var 38 grader varmt på værelset…. Og så var der ALT for meget salt på den bøf, jeg fik og på den fisk min hustru fik i restauranten.
Rejsetype: Rejste som par
Spørg RW60s om Hotel Skjern
Tak, RW60s
Hyggeligt hotel med rigtig hyggelig restaurant “Stuen th.” Vi var på miniophold med to overnatninger ogmed toretters menu begge dage. Super dejlig mad med frisk fisk og lækre grøntsager. Den ene dag med den mest fantastiske dessert med skyrmousse, blegselleri-sorbet og citronmelisse - man tror det ikke, men det var udsøgt lækkert.
Rejsetype: Rejste som par
Spørg 537rikkea om Hotel Skjern
Tak, 537rikkea
Min mand og jeg havde booket et luksusophold med en ekstra overnatning, og vi mødte et venligt og imødekommende personale, et smukt værelse med udsigt og fremfor alt et skønt aftensmåltid med 5-retters menu (inkl. vinmenu), der bød på flere overraskelser. Byen Skjern indeholder mange elementer der kan udforskes (forretningsliv og 'Den grønne korridor') og ligger midt i det skønne Skjern Enge, som vi ikke kan blive trætte af.
Dato for ophold: juli 2021
Værdi
Søvnkvalitet
Service
Spørg elisabethm_llerl2020 om Hotel Skjern
Tak, elisabethm_llerl2020
En oplevelse ud over det sædvanlige! En aften i kælderen med "fuld gas" kan ABSOLUT anbefales ! Skøn mad - gode vine - frisk betjening, det hang bare godt sammen ! Vi overnattende også og alt var i orden - det er ikke super moderne værelser men fint til at sove i 😉
Rejsetype: Rejste med venner
Spørg 9617 om Hotel Skjern