Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (118)
Filtrer anmeldelser
118 resultater
Medlemsvurdering
30
63
14
6
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
30
63
14
6
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 118 anmeldelser
Anmeldt d. 30. august 2020 fra mobile enheder

Rigtig dejligt hotel beliggende med kort afstand til alt. Morgenmaden var rigtig god der manglede ikke noget.
Vi spiste på hotellet rigtig god mad til rimelig pris. Tjeneren Meinert ydede en rigtig god service.

Havestuen trænger lidt til en opgradering med lyse farver, og der burde være lidt mere lys når den bruges til servering om aftenen grundet mange gæster.
Et 4 stjernet hotel burde skifte deres logoflag inden det falder ned

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, clausp808
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BEST WESTERN Plus Theodor Storm Hotel, Other hos Best Western Plus Theodor Storm Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. august 2020
Google Oversæt

Dear clausp808,

Thank you for taking the time to write us such a detailled review. We are happy you enjoyed your stay with us.

The light in the conservatory can be individually adjusted using dimmers. I asume one of the colleagues wanted to make it a little more cozy ;)

Thanks for the tip with the flag, I'll talk to our house technician that it needs to be changed.

We hope to may welcome you again.

BEST regards,
Your Best Western Plus Theodor Storm Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 3. august 2020 fra mobile enheder

Dejligt, nyrenoveret hotel der ligger centralt i forhold til det spændende havneområde.
Pænt og godt rengjort værelse (Corona) og udmærket morgenbuffe.
Dejligt med parkering ved hotellet.
Kan kun anbefales.

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 920gertc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BEST WESTERN Plus Theodor Storm Hotel, Other hos Best Western Plus Theodor Storm Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. august 2020
Google Oversæt

Dear 920gertc.

Thank you so much so your feedback! it is great to read that you enjoyed your stay with us!

Hopefully we may welcome you again soon :)

BEST regards,
Your Best Western Plus Theodor Storm Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2020

To overnantninger i et dejligt værelse. Pænt og rent og faktisk ret stort. God service fra personalet.
Perfekt placering i forhold til byen og havnen.

Vi undre os dog over deres cove-19 politik. Der skal sprittes af, holdes afstand og vær kun i elevatoren med dem du kender, tæt imens du bære maske, men når det kommer til morgen buffeén som køre som altid er det så som så med afstand, sprit og maske. Har alle glemt det? Og hvorfor påtaler hotellet det ikke over for deres gæster? Vi var bogstavligt talt de eneste der overholdt det og det er dæmme for slapt. Dette er ikke hotellet skyld, men tænker det er deres ansvar deres gæster overholder det. Hørte fra et andet hotel, at bryder de reglerne koster det op til 15000 euro ved gentagelser, men sådan er der så meget.

Bortset fra det så kommer vi gerne igen.

Åh ja. Vores værelse lå ud til gaden og vi var lettere støjplaget fra værtshuset overfor og byens unge i deres højlydte biler, men der kom ro først på natten ellers var vi så trætte, at vi sovet på trods. Holder dog fast i vi genre besøger hotellet igen.
Der er parkering I gården. Lækkert.

Dato for ophold: juli 2020
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, MartinUlsoe
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 3. august 2019

Efter en venlig modtagelse finder vi op på værelse 119 ad snirklede gange. Værelset er pænt, rent og moderne men ligger til gengæld inde i et kedeligt mørkt hjørne af bygningen med udsigt til en kedelig baggård og parkering. Morgenmaden er rigtig god. Prisen ligger i den dyre ende og vi havde nok forventet mere værdi for pengene.

Værelsestip: Undgå værelser i hjørnet af bygning bagtil. F.eks. værelse 119.
Dato for ophold: juli 2019
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, John_M_DK
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. januar 2019 fra mobile enheder

Værelset var smukt og smagfuldt. Morgenmaden god som forventet, men ikke fantastisk.
Min eneste lille bitte anke er, at værelset ( som var stort) var gennemkoldt da vi kom. Det var vi også selv. Så det tog et par timer før hyggen indfandt sig. Så det havde været dejligt, hvis nogen havde tænkt på lige at tænde for radiatoren, når værelset er booket i januar.

Dato for ophold: januar 2019
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Anne H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
BEST WESTERN Pl... S, Manager hos Best Western Plus Theodor Storm Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. februar 2019
Google Oversæt

Dear Anne,

Thank you for your feedback. We are happy you enjoyed your stay with us even though it took awhile to get comfortable. Which we are really sorry for. Normally, the heating in on in all our rooms during the winter so we will check with our housekeeping Team to think of it.


We would be happy to welcome you again for a future visit.

Kind regards,
Your Best Western Plus Theodor Storm Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser