Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Gennemført park med noget for alle.

Første gang vi var i parken med børn på 8 & 10. 140cm højde er den magiske grænser der åbner op for... læs mere

Anmeldt d. 7. august 2019
BrianS7108
,
Trelleborg, Sverige
fra mobile enheder
Wiiiiii

Sjov og hyggelig tur med de store unger. Forlystelserne er bare lidt længere og vildere. Der er... læs mere

Anmeldt d. 14. juli 2019
Mettewuns
,
Lefkada, Grækenland
fra mobile enheder
Læs alle 2.019 anmeldelser
  
Google
De mest populære ture og aktiviteter i og omkring Soltau
fra 38,42 $
Flere oplysninger
fra 31,87 $
Flere oplysninger
fra 118,09 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.019)
Filtrer anmeldelser
2.019 resultater
Medlemsvurdering
823
690
288
118
100
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
823
690
288
118
100
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.019 anmeldelser
Anmeldt d. 15. oktober 2019 fra mobile enheder

Det var vildt sjovt, både vildt og sjovt i Heidepark. Sengene i bungalowene er hårde og maden var ok til prisen

Dato for oplevelse: september 2019
Tak, truntenissen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HeideParkResort, Leiter Gästebetreuung hos Heide-Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. oktober 2019
Google Oversæt

Sehr geehrte truntenissen,

es freut uns sehr, dass Sie viel Spass und eine gute Zeit in unserem Heide Park Resort hatten.

Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch.

Ihr Team vom Heide Park Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 28. august 2019 fra mobile enheder

En meget hyggelig forlystelses park, med lidt vildere forlystelser passende til os. Det kan være en idé at have kontanter med, da ikke alle boder tager kort.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, Emma C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HeideParkResort, Leiter Gästebetreuung hos Heide-Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. august 2019
Google Oversæt

Sehr geehrte Emma C,

vielen Dank für Ihre Rückmeldung und Ihren Besuch bei uns im Park.

Es freut uns sehr zu hören, dass es Ihnen bei uns so gut gefallen hat und wir hoffen sehr Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen, trotz Ihrer längeren Anreise.

Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute.

Mit freundlichem Gruß,

Ihr Heide Park Resort Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. august 2019 fra mobile enheder

Første gang vi var i parken med børn på 8 & 10. 140cm højde er den magiske grænser der åbner op for de store forlystelser. Men der er også masser for mindre børn. Super flot og velholdt park med mange forskellige temaer. Bestemt et sted vi vil komme igen.

Dato for oplevelse: august 2019
Tak, BrianS7108
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HeideParkResort, Leiter Gästebetreuung hos Heide-Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. oktober 2019
Google Oversæt

Sehr geehrter BrianS7108,

wir freuen uns, dass Sie einen schönen Tag bei uns hatten und uns Ihren positiven Eindruck mitteilen. Gerne begrüßen wir Sie wieder in unserem Heide Park Resort.

Bis dahin wünschen wir Ihnen alles Gute und eine schöne Zeit.

Ihr Team vom Heide Park Resort

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. juli 2019 fra mobile enheder

Super dejlig park med en masse sjove forlystelser til alle aldre. Vores 4 årige prøvede en masse sjove ting. Maden var som maden nu er sådan et sted, men til en rimelig penge. Vi var rigtig positiv overraskede over ventetiden til de forskellige forlystelser, og rigtig velholdt og ren park med en fantastisk stemning.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, martinhannemann
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HeideParkResort, Leiter Gästebetreuung hos Heide-Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juli 2019
Google Oversæt

Sehr geehrter Martinhannemann,

vielen Dank für Ihren Besuch bei uns. Schön, dass Sie einen tollen Tag bei uns hatten und Sie selbst die Wartezeiten, welche an Hauptattraktionen innerhlab der Ferienzeiten immer etwas länger sein können, als angenhem empfunden haben.
Wir bedanken uns auch für Ihre Rückmeldung zu unseren Außenanlagen und unserer Thematisierung.

Kommen Sie uns doch bald wieder besuchen und wir wünschen Ihnen bis dahin alles Gute.

Mit freundlichem Gruß,

Ihr Heide Park Resort Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. juli 2019 fra mobile enheder

Sjov og hyggelig tur med de store unger.
Forlystelserne er bare lidt længere og vildere. Der er også meget for de mindre børn
Parken er flot at gå rundt i og der er flere madsteder med fornuftige priser

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, Mettewuns
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
HeideParkResort, Leiter Gästebetreuung hos Heide-Park, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. juli 2019
Google Oversæt

Sehr geehrte Mettewuns,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben uns eine kurze positive Rückmeldung zu geben.

WIr haben uns über Ihre netten Worte zu unseren Fahrgeschäften sehr gefreut. Schön fanden wir zudem, dass Ihnen unsere Anlage so gut gefallen hat und Sie diese genutzt haben um einen kleinen Spaziergang zu machen.

Besonders gefreut haben wir uns, dass Sie extra angereist sind aus Dänemark um uns zu besuchen.
Wir sagen, hoffentlich bis bald und wünschen Ihnen noch alles Gute.

Mit freundlichem Gruß,

Das Team des Heide Park Resorts

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser