“Alt er fortræffeligt, betjening og fremragende god mad . 5 stjerner er fortjent.”
Anmeldelse af Restaurant Markt 17

Restaurant Markt 17
Få mad leveret
nr. 1 af 36 Restauranter i Eutin
Udmærkelsescertifikatet
Restaurantoplysninger
Anmeldt 12. august 2021 fra mobile enheder

Fantastisk god service og fantastisk god mad. Kan anbefale torsken på det varmeste. Min mand fik schnitzel Toscana, den kan også anbefales.

Dato for besøg: august 2021
Tak, Bente J
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 23. juli 2019 fra mobile enheder

Maden smagte sådan set fint derinde. Menukortet var dog på tysk, og det var ikke muligt, at få det på engelsk, hvilket jeg synes trækker meget ned. Det var svært at finde ud af, hvad man skulle have, da ingen af os kan tale/læse tysk. Derudover var personalet også rigtig dårlige til engelsk, så de var svære at kommunikere med. Man får meget mad for pengene, og selve stedet er hyggeligt (men MEGET varmt indedøres!!!)

Dato for besøg: juli 2019
Tak, emmalaaarsen
Anmeldt 27. april 2018 fra mobile enheder

Vi kom til frokost og blev mødt af en venligt og effektivt personale. Udvalget var begrænset til 5-6 forskellige retter alle til fantastiske 5,90 EUR. Vi bestilte snitzel med kartofler og Ratatouille. Snitzlen måske ikke stor eller super mør, men en super portion til prisen. Vi drog derfra med en regning for 2 incl store colaer på 18 EUR

Dato for besøg: april 2018
Tak, 49MichaelL
Anmeldt 24. juli 2017 fra mobile enheder

Meget venlig og serviceorienteret betjening.
Vi fik to forskellige hovedretter som begge var meget velsmagende.
Fremragende restaurant som kan anbefales.

Dato for besøg: april 2017
Tak, 668kristiana
Anmeldt 28. juli 2015 fra mobile enheder

Vi var 4 der tilfældigvis kom forbi til aftensmad. Fik bestilt vores 4 forskellige retter, de smagte alle fortræffeligt. Kan anbefales på det varmeste. Også super god betjening. Store vel anrettede portioner til en billig penge.

Dato for besøg: juli 2015
Tak, Bente J

Rejsende, der kiggede på Restaurant Markt 17, kiggede også på

Eutin, Slesvig-Holsten
Eutin, Slesvig-Holsten

Har du været i Restaurant Markt 17? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering