Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Weltkulturerbe Rammelsberg Museum & Besucherbergwerk
Gem
Anmeldelseshøjdepunkter
Tag på tur i minerne - det fortryder I ikke

Vi havde booket tur ind i minerne hjemmefra og må sige, at det var en fantastik oplevelse, der kun... læs mere

Anmeldt d. 13. oktober 2020
AbelCharlotte
,
Randers, Danmark
Absolut brdste attraktion i Harzen

Kæmpe tak til den ældre guide der på 2 ture førte os rundt og fortalte historien om dette super... læs mere

Anmeldt d. 15. september 2020
Naesborg
,
Aalborg, Danmark
fra mobile enheder
Læs alle 543 anmeldelser
  
Google
Anbefalede oplevelser i og omkring Goslar
fra 251,18 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (543)
Filtrer anmeldelser
543 resultater
Medlemsvurdering
305
171
52
9
6
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
305
171
52
9
6
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 543 anmeldelser
Anmeldt d. 4. august 2020

Hyggelig og spændende togtur nede i minen, museerne var dog temmelig kedelige, sørg for at bestille ture i god tid, ellers er der meget ventetid. Caféen lugtede ret kraftigt af karry og udenfor kunne man heller ikke slippe for lugten

Dato for oplevelse: august 2020
Tak, P934XPchristianh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 2. august 2020 fra mobile enheder

Vi bookede en dansk guided tur med tog ind i minen. Spændende tur og mange gode museer på grunden. Kunne godt have tænkt os en tur med den bane der kører op af bjerget. Ærgerligt at caféen lukkede lang tid før museet.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, Juliewtm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 29. juli 2020 fra mobile enheder

Vi var k dag på guided tur i minen på engelsk. Super interessant tur og sjovt at komme så langt ind i gangene

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 882metteh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 26. juli 2020

Var her for 5 år siden, stadig fint museum. Meget af det som der fortælles på rundvisningerne vil være fint også at beskrive i udstillingen, da det pga stor efterspørgsel ikke er muligt for alle at booke en rundvisning.
Sjovt at forestille sig hvordan arbejdet far været... det har været hårdt og beskidt.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, 857metteh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 19. juli 2020 fra mobile enheder

Et besøg i den UNESCO fredede mine kan bestemt anbefales. Man kan bestille guidede ture på hjemmesiden, på dansk, engelsk eller tysk. Vær opmærksom på, at der er flere forskellige rundvisninger.
Vi valgte togturen ind i minen. Det er en bumlende tur og giver godt indblik i, hvordan det var at arbejde med 200 meter bjerg over sig 8 timer hver dag.
Også spændende for børn.

Dato for oplevelse: juli 2020
Tak, AnjaFD
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser