Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ponse”

Intet tilgængeligt billede
Har du et billede?
Tilføj det.
Hotel og Restaurant Klim Bjerg
nr. 1 af 1 Restauranter i Klim
Restaurantoplysninger
Anmeldt 11. juni 2019 fra mobile enheder

Hyggeligt sted. Stille og roligt. Gode senge. Smukke omgivelser. Dejlig morgenmad. Nåede desværre ikke at spise i deres restaurant.

Dato for besøg: juni 2019
Tak, Arbejde
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 16 anmeldelser

Anmeldt 14. april 2019

Vi besøgte hotel Klim Strand i sommeren 2018. Et skønt sted, dejlig morgenmad, perfekt for ferie med udgangspunkt i det skønne nord-Vestjylland. Skal vi derop igen, så bliver det på hotel Klim Strand, det kan varmt anbefales.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, bonusbedste
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. januar 2019

Vi fik en dejlig frokost i forbindelse med en firmatur, der var rigtig fin betjening og rigelig velsmagende mad.
Vi har ikke opholdt os på hotellet men kun spist i restaurant, men det ser meget ordentligt og velholdt ud.

Dato for besøg: oktober 2018
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, Anders F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018 fra mobile enheder

Vi var her for at spise aftensmad. Oh der er ikke så meget at vælge imellem hvilket også betyder at kvaliteten var i top. Portionerne var store og de var veltillavede. Priser på både mad og vin var rimelige. Og betjeningen var rigtig god. Stedet er er hyggeligt og der var fyldt med gæster. Så i højsæsonen er det nok tilrådeligt at bestille bord på forhånd.

Dato for besøg: juli 2018
1  Tak, larsenevoldsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018

I forbindelse med et ophold på Klim Bjerg Hotel spiste vi morgenmad og aftensmad i deres restaurant.
Relativ lille menukort, men af høj kvalitet. Serveres med et smil og altid rygende varmt. Portionerne har en størrelse så absolut ingen går sultne fra bordet, bare lækkert. Morgenmaden er enkel og af god standard og der er hvad man kan tænke sig og igen bliver man mødt med et smil. En god start på dagen.
Vi kan kun anbefale Restauranten på Hotel Klim Bjerg og vi vil helt sikkert spise her ved vores næste besøg.

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Danes55
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Hotel og Restaurant Klim Bjerg, kiggede også på

Slettestrand, Jammerbugt Kommune
Fjerritslev, Jammerbugt Kommune
 
Fjerritslev, Jammerbugt Kommune
 

Har du været i Hotel og Restaurant Klim Bjerg? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering