“Dejlig mad - fantastisk udsigt”
Anmeldelse af Restaurant Le Port

Restaurant Le Port
nr. 1 af 3 Restauranter i Vang
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 125 kr. - 580 kr.
Køkkener: Fransk, Fisk og skaldyr, Dansk, Vinstue
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Beskrivelse: Le Port er en gourmetrestaurant, der læner sig op ad det klassiske franske køkken. Der bruges gode lokale råvarer og der lægges vægt på den personlige, afslappede betjening. Gæster er velkomne til at medbringe deres hunde, hvis de er rolige og i snor. Le Port er den restaurant på Bornholm med den smukkeste udsigt, på vores store terrasse kan man opleve de mest spektakulære solnedgange.
Anmeldt 19. september 2024

Dejlig frokost , Grillet Tun og Hønsesalat - lokal øl fra Small Batch - og en lokal snaps - derefter kaffe - fantastisk udsigt

Dato for besøg: september 2024
    • Stemning
    • Mad
Tak, jensrB2787UZ
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 25. juli 2024

Fødselsdagsgave middag en onsdag aften i juli i smuk aftensol.
Eminent madlavning, drikkevarer og betjening på en ambitiøs men stilsikker restaurant. Kort og godt - tak for sublim oplevelse!

Tak, s_renb553
Anmeldt 20. juli 2024

Fantastisk udsigt. Vi havde en hyggelig kæresteaften, som vi havde glædet os til.

Vi oplevede dog et personale, som virkede reserverede og mindre smilende. Vi fik en følelse af, at de allerede var lidt turisttrætte.

Jeg fik en hovedret med fisk, som desværre var lidt til den tørre side, selvom der var sovs til. Kartoflerne var ikke gennemkogte (al dente), hvilket påvirkede den samlede oplevelse.

Vi betalte 50 kr. ekstra for fisk i deres 3-retters menu, hvilket normalt er ok, menerprisen afspejlede på ingen måde kvaliteten.

Desserten og forretten var dog gode. Og man kunne mærke at der var kræset for det.

Da tjeneren ryddede af, spurgte de ikke til vores oplevelse eller takkede for i aften. Vi nævnte selv (venligt), at kartoflerne ikke var helt gode, bare så de var opmærksomme til de næste gæster. Men tjeneren svarede blot med et "ok" som om det ikke var en særlig relevant information.

Da vi skulle betale, gik der lidt koks i betalingen med gavekort, og vi kunne mærke, at lederen blev lettere irriteret på sit personale.

Som lokale vil vi virkelig gerne støtte de lokale restauranter, og vi ved, at mange restauranter er pressede på godt personale og på at få det hele til at løbe rundt. Så dette er blot en venlig feedback.

Da vi bookede, havde vi en forventning om en eksklusiv oplevelse, men på en eller anden måde virkede det middelmådigt og flat.

Vores samlede feedback er, at den gode udsigt desværre ikke kan stå alene som motivation for at komme igen.

Tak, Katrin R
Anmeldt 6. juli 2024 fra mobile enheder

Fantastisk sted med udsigt over Østersøen. Vi valgte tre retter, der hver især var en oplevelse.Betjeningen var vågen, venlig og med god viden om vin og mad.

Tak, SteenUM
Anmeldt 25. maj 2024 fra mobile enheder

Altid en fornøjelse at sidde på Le Ports terrasse og nyde udsigten over Østersøen. Når man så samtidig kan nyde en dejlig frokost i smukt vejr med en dejlig kold øl til. Så bliver det ikke meget bedre

Dato for besøg: maj 2024
Tak, 6leifl

Rejsende, der kiggede på Restaurant Le Port, kiggede også på

Åkirkeby, Bornholm

Har du været i Restaurant Le Port? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering