Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi fik en super lækker 2 retters”
Anmeldelse af Restaurant Le Port

Restaurant Le Port
nr. 1 af 2 Restauranter i Vang
Prisklasse: 16 US$ - 76 US$
Køkkener: Fransk, Fisk og skaldyr, Dansk, Vinstue
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Smuk udsigt
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Beskrivelse: Le Port er en gourmetrestaurant, der læner sig op ad det klassiske franske køkken. Der bruges gode lokale råvarer og der lægges vægt på den personlige, afslappede betjening. Gæster er velkomne til at medbringe deres hunde, hvis de er rolige og i snor. Le Port er den restaurant på Bornholm med den smukkeste udsigt, på vores store terrasse kan man opleve de mest spektakulære solnedgange.
Anmeldt 19. maj 2021 fra mobile enheder

Vi fik en super lækker 2 retters frokost. Jomfruhummer suppe og rørt tatar. Begge retter var veltillavet og flot visuelt serveret. Fine råvarer og en meget fair pris. Betjeningen var meget imødekommende og venlig. Super flot udsigt fra terrassen. En forbedring kunne være lidt mere grønt på tarrassen som var meget bar og rå. Manglede lidt hygge.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, lottek785
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gabriela J, Ejer hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. maj 2021

Kære Lotte

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi har lige dags dato sat blomster, vores hængesofa og små borde ud på terrassen. Men vi kan ikke rigtig sætte noget ud før det er lidt lunt, også om natten, da det så går ud. Så vi venter altid til efter mors dag, i år ventede vi en uge længere, for når det ikke er solskin, så er der hundekoldt på terrassen om foråret. Så vi håber at I kommer og ser de fine blomster. Til gengæld har vi altid plukket friske blomster til restauranten. Vi håber på et gensyn - rigtig god sommer fra os på Le Port.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (386)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

49-53 af 386 anmeldelser

Anmeldt 14. maj 2021 fra mobile enheder

Mad tilberedt fra bunden med ypperste finesse, og respekt for hver enkel råvare. Personalet på gulvet gør sin største insats, med både smil, kompetence og humor. Man snyder kun sig selv, ved ikke at besøge Le Port når man befinder sig på Bornholm ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Dato for besøg: maj 2021
Tak, sandrarisager
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gabriela J, Direktør hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. maj 2021

Kære Sandra,

Mange tak for din fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på. Vi er meget glade for, at vores gæster lægger mærke til, at vi gør vores yderste for, at både maden og betjeningen lever op til vores høje standarter.

Vi glæder os meget til at I besøger os igen.
Rigtig god aften og på gensyn.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. maj 2021 fra mobile enheder

Det er ganske enkelt den bedste restaurant på Bornholm. Lækker, lokal og sæsonbestemt mad tilbered med finesse. Det er oveni købet prissat mere end fornuftigt.

Dato for besøg: maj 2021
1  Tak, dittehejberg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gabriela J, Ejer hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. maj 2021

Kære Ditte,

Mange tak for den pæne anmeldelse. Vi er meget glade for, at I havde en god aften, og at I kunne lide maden.
Vi håber, at vi kan byde jer velkommen en anden gang.
Rigtig god sommer.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 12. maj 2021 fra mobile enheder

Spiste frokost som var aldeles udmærket, vi fik øl og snaps til, og bestilte alm.isvand, dette kostede 60 kr for 1 l.
Det er horribelt når man bestiller en masse andet at drikke, kunne forstå hvis man ikke købte andre drikkevarer at alm vand kostede lidt.

Dato for besøg: maj 2021
Tak, Lisbeth S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gabriela J, Ejer hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 13. maj 2021

Kære Lis Det giver jeg dig ret i er dyrt, vi tager kr. 30,- for 75 cl. Det er fordi, vi er gået væk fra kildevand, da vi selv har rigtig godt vand. og pga co2 ved transport af alle de flasker. Vi har derfor investeret i vores eget vandanlæg og købt nogle superlækre miljørigtige flasker hos GoGreen. Da vi både skal have betalt flasker (Som ofte smadres) vandanlæg og betjening, (med overenskomst) er vi simpelthen nødt til at tage for vand. Men kr. 60,- er simpelthen en fejl, hvis du giver mig et telefonnummer, vil jeg gerne returnere hele beløbet, også fordi jeg nu fik mulighed for at forklare vores vandpolitik. Jeg håber at se jer igen og ønsker jer en god sommer. Mvh Gabriela

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. maj 2021 fra mobile enheder

Ikke så meget at sige. Alt spillede.

Derudover var vi heldige med vejret så droppede at sidde i restauranten for i stedet at sidde udenfor og nyde udsigten.

Maden var virkelig god. Det bedste vi fik på vores forlængede weekend på Bornholm.

Næste gang booker vi så vi kan se solnedgangen.

Dato for besøg: maj 2021
1  Tak, 209ren_b
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Gabriela J, Direktør hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 1. juli 2021

Kære Rene,

Mange tak for din pæne anmeldelse.
Vi er glade for, at I tog jer tid til at besøge Le Port.

I er meget velkomne tilbage, hvor vi krydser fingre for en smuk solnedgang på terrassen.
Vi håber, at I har en rigtig god sommer.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC

Rejsende, der kiggede på Restaurant Le Port, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Le Port? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.