“Skønt sted. ”

Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Smuk udsigt
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Beskrivelse: Le Port er en gourmetrestaurant, der læner sig op ad det klassiske franske køkken. Der bruges gode lokale råvarer og der lægges vægt på den personlige, afslappede betjening. Gæster er velkomne til at medbringe deres hunde, hvis de er rolige og i snor. Le Port er den restaurant på Bornholm med den smukkeste udsigt, på vores store terrasse kan man opleve de mest spektakulære solnedgange.
Anmeldt 11. oktober 2020 fra mobile enheder

Virkelig lækker mad og super god betjening. Også dejligt at se, at man tager COVID-19 alvorligt også i forhold til gæster. Vi var 4 personer, som bestilte deres menu, kan varmt anbefales.

Dato for besøg: oktober 2020
2  Tak, Joan H
GabrielaJ435, Direktør hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 17. november 2020

Kære Joh!

Tak for de flotte ord, vi er glade for at du tog dig tid til at anmelde Le Port. Vi håber på at se jer på Le Port igen og vi sender jer et tidligt ønske om en god jul samt et godt nytår.

Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 2. oktober 2020 fra mobile enheder

Super beliggenhed og rigtig god mad. Vi fik den tre-retters menu. Veltilberedt og velsmagende. Super god betjening. En dejlig aften.

1  Tak, Byskovery

Kære Byskovery!

Tak for de venlige ord om Le Port. Vi glæder os til at se jer på Le Port en anden gang!

Vi sender et tidligt ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

Anmeldt 27. september 2020 fra mobile enheder

Vi blev modtaget af meget venligt og oplagt personale hvilket ligesom lægger en god start.
Vi fik en fremragende snack til at få appetit af og bestilte alle 3 dagens fisk (Brosme) med stampede kartofler, græskar og en luftig sauce. Fremragende mad. Jeg fik som den eneste 4 oste til dessert.
Restauranten har en fantastisk udsigt, og om sommeren må det være en nydelse at sidde på deres udendørs terrasse.

2  Tak, perh281

Kære Per H!

Tak for de pæne ord og fordi du tog dig tid til, at anmelde Le Port. Vi vil bestræbe os på, at leve op til den flotte anmeldelse.

Vi sender jer et tidligt ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

Anmeldt 26. september 2020 fra mobile enheder

Det var en virkelig lækker oplevelse at spise hos Le Port. Meget veltillavet mad og super venlig betjening. Da jeg roste deres brød, fik jeg at vide at de solgte færdigblanding af deres signatur brød. Glæder mig til at bage det og mindes vores sidste aften på Bornholm

Tak, hyldstrup

Kære Hyldstrup!

Tak fordi du tog dig tid til, at anmelde Le Port og for de flotte ord. Vi håber på at se jer på Le Port igen.

Vi sender et tidligt ønske om en glædelig jul og et godt nytår.

Anmeldt 9. september 2020 fra mobile enheder

Har igen spist på dette fantastiske sted og er aldrig gået skuffet derfra. Skøn mad og dejlig betjening, dog med en ekstra kadau til Sandra, for udsøgt betjening

Tak, Helleertner

Kære Fruflot!

Tak for de søde ord. Vi bestræber op os, at leve op til den flotte anmeldelse og håber på, at I igen vil besøge Le Port.

Vi sender et tidligt ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår!

Rejsende, der kiggede på Restaurant Le Port, kiggede også på

Åkirkeby, Bornholm

Har du været i Restaurant Le Port? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering