“Super beliggenhed. Super mad og vin. Super service.”
Anmeldelse af Restaurant Le Port

Restaurant Le Port
nr. 1 af 3 Restauranter i Vang
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 125 kr. - 580 kr.
Køkkener: Fransk, Fisk og skaldyr, Dansk, Vinstue
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Beskrivelse: Le Port er en gourmetrestaurant, der læner sig op ad det klassiske franske køkken. Der bruges gode lokale råvarer og der lægges vægt på den personlige, afslappede betjening. Gæster er velkomne til at medbringe deres hunde, hvis de er rolige og i snor. Le Port er den restaurant på Bornholm med den smukkeste udsigt, på vores store terrasse kan man opleve de mest spektakulære solnedgange.
Anmeldt 19. juni 2020 fra mobile enheder

Denne fantastisk beliggende restaurant på vestsiden af Bornholm er et must at besøge. Både til frokost og middag. Udsigten fra terrassen er fantastisk. Maden er af meget høj kvalitet og med et fremragende vinkort. Peronalet er særdeles venligt og er hundeelskere. Du kan derfor medbringe din egen artige hund. Solnedgangen ikke mindst er helt fantastisk og uforglemmelig. Jeg kan kun på det varmeste anbefale dette smukke sted.

1  Tak, Mouritsenbrunnen
GabrielaW671, Ejer hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. juni 2020

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at I kom forbi og nød maden samt udsigten fra terrassen. Og det er helt rigtigt, at man er velkommen til at medbringe sin artige hund på terrassen. Vi håber at se jer igen en anden gang. Rigtig god sommer.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 17. juni 2020 fra mobile enheder

Største attraktion hos Le Port er stedets unikke udsigt. Fra terrassen kigger man ned imod havnen i Vang og ud over Østersøen.
Nyd et vel tilberedt måltid, og når vejret er til det bør man absolut sidde ude.

Tak, 414janb

Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at I nød både madden og udsigten. I ønkes en rigtig god sommer.

Anmeldt 16. juni 2020 fra mobile enheder

Middag i Le Port med udsigt på solnedgang var en fuldkommen oplevelse: 3 lækre retter, høflig betjening og afslappende stemning. Vi begyndte med forretten kl. 20.30 og afsluttede desserten kl. 22.15. Jeg vil anbefale at bestille et bord med tidspunkt som passer til solnedgang. Vi vil sikkert komme tilbage her. Mange tak!

1  Tak, GregoryAlpha

Tusind tak for den pæne anmeldelse. Vi er glade for, at I havde en god aften på Le Port med en dejlig solnedgang. Vi håber, at vi kan byde jer velkommen en anden gang.

Anmeldt 31. maj 2020 fra mobile enheder

En meget lækker oplevelse, velkomst på solbeskinnet terrasse, super sød og venlig tjener, 5 lækre retter, god vin efter tjeners anbefaling , slut med en kaffe og cognac , super 1000 tak for en god oplevelse 🌞

Dato for besøg: maj 2020
2  Tak, Funch2014
GabrielaW671, Ejer hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. juni 2020

Mange tak for de pæne ord, vi glæder os til at se jer en anden gang. I ønskes en skøn sommer.

Anmeldt 31. maj 2020 fra mobile enheder

Fantastisk aften.
5 retters menu efter årstiden.
bornholmske råvarer sat sammen sammen med stor iderighed og kærlig hed for mad og detaljen.
Champagnecocktail var ❤ portvin højnede ost og chokolade ret, så mind og sjæl blev salig🙏
Mine øjne og mund blev tilfredsstillet fra jeg kom til jeg gik.
Udsøgt og overraskende med nye sammensætninger og smukke anretninger.
betjeningen var så kompetent, sød og behagelig at Le port endnu en gang vinder stort på mad, betjening og beliggenhed.
⭐⭐⭐⭐⭐

Dato for besøg: maj 2020
Tak, anitahV408LI

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi glæder os til at se jer igen påLe Port. God sommer til jer

Rejsende, der kiggede på Restaurant Le Port, kiggede også på

Åkirkeby, Bornholm

Har du været i Restaurant Le Port? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering