“Store forventninger blev indfriet!”
Anmeldelse af Restaurant Le Port

Restaurant Le Port
nr. 1 af 3 Restauranter i Vang
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 125 kr. - 580 kr.
Køkkener: Fransk, Fisk og skaldyr, Dansk, Vinstue
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Beskrivelse: Le Port er en gourmetrestaurant, der læner sig op ad det klassiske franske køkken. Der bruges gode lokale råvarer og der lægges vægt på den personlige, afslappede betjening. Gæster er velkomne til at medbringe deres hunde, hvis de er rolige og i snor. Le Port er den restaurant på Bornholm med den smukkeste udsigt, på vores store terrasse kan man opleve de mest spektakulære solnedgange.
Anmeldt 6. oktober 2019

Vi havde brug for at forkæle os selv og valgte denne gang at aflægge Restaurant Le Port et besøg.
Deres anbefalede menu er en sag bestående af 5 retter, vi valgte 4 af disse.
Inden første servering kom der 2 slags hjemmebagt- meget lækkert brød med 2 forskellige slags "smør", super lækkert.
Inden første ret- kom der en lille appetizer surprice: lidt letrøget kammusling med lækker mayo og lidt grønt, et fint lille kunstværk at starte på, yderst delikat.
Et godt glas Riesling fulgte kammuslingen på vej- SKØNT!
Forretten var noget letrøget torskefilet med trøffelmayonaise og håndpillede rejer, sprød chips og sprøde lækre grøntsager- virkelig godt.
Hovedretten var en fint stegt culotte med grov mos og en fantastisk svampesauce+ forskelligt lækkert tilbehør- stegt græskar, svampe mm.-MUMS. Vi valgte en rødvin fra Sonoma Valley, Cabernet Sauvignon og den var bare SÅ god.
Første "dessert", var , anrettet på en af de meget fine egetræstallerkner fra Østerlars Savværk- virkelig flotte, 4 forskellige oste med maltknækbrød og små dutter brombærmarmelade- også DET var super godt.
Sidste punkt på menuen var så en dessert baseret på æble, en fin tilpas syrlig pure, dertil lidt mareng,kokos og flødeskum- frisk,lækkert og smukt anrettet.
Vi så med nogen misundelse på vore sidemænd der havde valgt den 5 ret- muslingesuppen med havtaske, det så OGSÅ godt ud, men vi var pænt mætte efter de 4 flotte,velsmagende retter.

Dato for besøg: oktober 2019
    • Mad
1  Tak, OleBLarsen
Gabriela J, Chef  hos Restaurant Le Port, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 19. december 2019

Kære OleBLarsen

Tusinde tak for de utrolige flotte ord. Vi sætter stor pris på dem og vi håber på, at I besøger os igen en dag.

Gædelig jul fra Le Port :)

Sandra, tjener

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 25. september 2019 fra mobile enheder

Da det er 34 år siden vi sidst besøgte Bornholm tænkte vi det var på tide at gense øen. Vi besluttede at give den gas og spise ude hele weekenden. Vi undersøgte derfor nøje hvor vi ville spise til aften.

Vores første valg faldt på Le Port og vi fortrød absolut ikke. Fantastisk betjening, hyggelige omgivelser og mad og vin var i top. Hvis det sku nævnes en enkel ting savnede jeg personligt lidt mere smag på maden. Den manglede lidt krydderier.

Kan absolut anbefales på alle niveauer

1  Tak, Lis K

Kære Hislis

Tak for jeres besøg og for den fine anmeldelse. Vi håber på, at se jer igen :)

Glædelig jul fra Le Port

Sandra,tjener

Anmeldt 11. september 2019

Flot restaurant med udsigt over havet. Gode råvarer. God tilberedning. Maden var en rigtig god oplevelse af gode smage. Betjeningen gjorde at man følte sig velkommen. Stemningen behagelig og afslappet.

• Mad
Tak, Annette D

Kære Annette D

Tak for at tage dig tid til, at anmelde Le Port :) Vi håber på, at se jer igen en dag.

Glædelig jul fra Gaby, Kim og Sandra

Anmeldt 10. september 2019

Vi havde en rigtig hyggelig aften med meget lækker mad og rigtig god betjening. Vi sad ved vinduet og vi var heldige at se en rigtig flot solnedgang. Alt var helt perfekt

Tak, Skovdal

Kære Skovdal

Med tak for den flotte anmeldelse, vil vi ønske dig og din familie en glædelig jul :)

Sandra, tjener

Anmeldt 9. september 2019 fra mobile enheder

Vi var der senest for 2 år siden, og Le Port holder rigeligt niveau. Det gælder såvel spisekort, selve maden som betjeningen. For første gang var vejret ikke med os, så vi måtte sidde indendørs, men også her var der en smuk udsigt - nu med bølgetoppe. Vi fik hver en ret - kalvetatar og kartofler med rejer - og delte en tallerken med 4 lækre oste. Igen topkarakter.

Tak, nihaje

Kære Nihaje

Tak for den flotte anmeldelse. Vi vil gøre hvad vi kan, for at leve op til de flotte ord :)

Glædelig jul fra Gaby, Kim og Sandra

Rejsende, der kiggede på Restaurant Le Port, kiggede også på

Åkirkeby, Bornholm

Har du været i Restaurant Le Port? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering