Vi havde brug for at forkæle os selv og valgte denne gang at aflægge Restaurant Le Port et besøg.
Deres anbefalede menu er en sag bestående af 5 retter, vi valgte 4 af disse.
Inden første servering kom der 2 slags hjemmebagt- meget lækkert brød med 2 forskellige slags "smør", super lækkert.
Inden første ret- kom der en lille appetizer surprice: lidt letrøget kammusling med lækker mayo og lidt grønt, et fint lille kunstværk at starte på, yderst delikat.
Et godt glas Riesling fulgte kammuslingen på vej- SKØNT!
Forretten var noget letrøget torskefilet med trøffelmayonaise og håndpillede rejer, sprød chips og sprøde lækre grøntsager- virkelig godt.
Hovedretten var en fint stegt culotte med grov mos og en fantastisk svampesauce+ forskelligt lækkert tilbehør- stegt græskar, svampe mm.-MUMS. Vi valgte en rødvin fra Sonoma Valley, Cabernet Sauvignon og den var bare SÅ god.
Første "dessert", var , anrettet på en af de meget fine egetræstallerkner fra Østerlars Savværk- virkelig flotte, 4 forskellige oste med maltknækbrød og små dutter brombærmarmelade- også DET var super godt.
Sidste punkt på menuen var så en dessert baseret på æble, en fin tilpas syrlig pure, dertil lidt mareng,kokos og flødeskum- frisk,lækkert og smukt anrettet.
Vi så med nogen misundelse på vore sidemænd der havde valgt den 5 ret- muslingesuppen med havtaske, det så OGSÅ godt ud, men vi var pænt mætte efter de 4 flotte,velsmagende retter.
Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.