Igennem de seneste 7 år har min hustru og jeg min. 10 gange årligt over hele året besøgt Le Port, og hver gang føler man sig hjemme i dejlige omgivelser inde som ude. Vi har holdt festmiddage der og har været der med vort menighedsråd. Fået bragt brunch ud i forbindelse med fester til vor sommerhus. Det er som at komme hjem hver gang, og altid toptilberedt mad, kaffe og hjemmebag. Utroligt at det kan lade sig gøre hele året med gæster fra 100 til 2 også på vinter hverdage, for der er Bornholm næsten lukket, men ikke Le Port. Serviceringen er god, venlig, frisk og usnobbet, men selvfølgelig vil der være perioder med stor meget travlhed, hvor det kan gå lidt galt, men hvor vil det ikke kunne ske og på et sted, hvor betjening må tilkaldes med få timers varsel, når et større selskab samme dag pludselig melder sin ankomst. Flot at Le Port altid er klar til at modtage gæster så langt væk fra storbyspotentialet.