Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke noget specielt - udover udsigten”
Anmeldelse af Café Misty

Café Misty
nr. 2 af 2 Restauranter i Vang
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden

Vi bestilte et par sandwich til frokost, og de var, som sådan nogle ofte er, ikke noget specielt. Til gengæld var prisen på turistniveau. Det bedste ved besøget var udsigten over havn og hav.

Dato for besøg: september 2020
Tak, SteenLindholm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 57 anmeldelser

Anmeldt for 3 uger siden

En halv kop kaffe med en sjat kold mælk, et ikke imponerende stykke rabarbertærte med en klat softice og flødeskum, selvbetjening.... 98 kr ! !

Dato for besøg: september 2020
Tak, thore909
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. september 2020

Menukortet lokker med hjemmelavede tærter, kakao med flødeskum mv. Vi købte rabarbertærte, hvor vi skulle lede efter rabarberen i den tunge dej. Kakao var pulverkakao som blev hurtigt tappet fra en maskine og så lige en klat langtidsholdbar flødeskum sprayet ovenpå. Ikke venlig betjening fra indehaveren! Toilet henvises til den offentlige på havnen! Stedets beliggenhed er det eneste der er i top. Vi kommer ikke igen.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Betty B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020

Besøgte cafeen for at få noget spiseligt. Bordene indenfor var alle "reserveret" hvilket viste sig at dække over, kun at kunne få plads indenfor, hvis man skulle spise.

Betjening oplevede vi som venlig, maden var ok, men er nok prismæssigt i overkanten i forhold til kvaliteten/mængden. Toiletter forefindes ikke på cafeen, men henvises til de nærliggende i havnen. Der var på besøgstidspunktet ingen håndsprit til rådighed.

Der var på besøgstidpunktet to store hunde til stede - vistnok ejerens - selvom de var ganske fredelige, var de både blandt bordene udenfor, men også indenfor! Den ene lagde sig på et tidspunkt under vores stole. Hvorvidt man synes om hunde selskab eller ej, har de intet at gøre på en café/restaurant. Interessant hvad Fødevarestyrelsens kontrolbesøg vil mene om den sag?

Dato for besøg: september 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, kurthD5650QT
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. august 2020

Kom efter en god turs vandring træt til Vang, og vi satte os på den yderste bænk på Café Misty og drak en øl, inden vi ville bestille mad derfra. Der var i alt 3 andre personer på i alt ca. 50 pladser. Kort efter kom ejeren og meget hidsigt og ubehageligt om at flytte os fra hendes sted. Tænk at gå i så små sko. Hold jer væk, hvis I kan.

Dato for besøg: juli 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, andersbP6570BQ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Har du været i Café Misty? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering