Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
202 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 28/05/21
Expedia.com
203 $
176 $
Se tilbud
SPAR 27 $
Gratis afbestilling indtil d. 29/05/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
203 $
177 $
Se tilbud
SPAR 26 $
Gratis afbestilling indtil d. 29/05/21
Book nu, betal under opholdet
eDreams202 $
Priceline202 $
Agoda.com203 $
Vis 15 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (137)
Filtrer anmeldelser
137 resultater
Medlemsvurdering
16
39
36
17
29
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
16
39
36
17
29
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 137 anmeldelser
Anmeldt d. 10. november 2020

Vi overnattede på hotellet gennem et tilbud hos SPOTdeal. Alt var i orden. Fint og rent værelse med dejlig udsigt. God aftensmad og OK morgenmad. Servicen var virkelig god og hyggelig, til trods for at de havde travlt.

Værelsestip: Hvis man skal besøge Terrariet, så sig det i receptionen. De har en aftale, så man får billetterne billigere ved at købe dem på hotellet.
Dato for ophold: oktober 2020
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, hanslynge
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. oktober 2020 fra mobile enheder

Virkelig en trist oplevelse!
I sammeøjeblik man åbner døren til sit værelse mødes man af et værelse, hvor møblementet er så udslidt, at det ikke en gang kunne finde vej til en genbrugsbutik!
Værelset fremstår umiddelbart rent men jeg skal tilbage 1990’erne i det tidligere Østtyskland for at erindrer at have set så nedslidt et værelse.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
1  Tak, 693perw
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. oktober 2020 fra mobile enheder

Godt sted for familier mm. Men
Vi havde købt 2 deals og hvorpå der står at der ikke er rengøring på værelset, og når man så har 2 deal burde de komme og kikke på værelset ja og skifte håndklæder, men nej, vi boede i den nye fløj rigtig lækker...
Morgenmaden ok men der kunne godt være lidt mere for børn på menuen så som pandekager, æg og bacon...
Udemærket service hvis bare receptionen og tjenere sagde det samme med hensyn til børnevenlig mad på menuen... stor uenighed..
Aftensmaden var rigtig god, men de få personale løb rundt, så de ikke havde tid til og sørge for at fadene var fyldte, selv om der var 2 serverings steder stod man stadig og ventede på der kom mad...
God opholdsrum i kælderen med spil, bordtennis, poolbord og dart og fodboldspil... men kunne trænge til en opdatering....
Kommer igen engang....

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, kimo180772
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. september 2020 fra mobile enheder

Vi var på Vissenbjerg Storkro i august, på weekendophold, som vi var tilfredse med, alt fungerede bare, trods COVID-19 som der tages højde for. Vi kommer tilbage, ligger godt for udflugter på Fyn. Vi vi har bestilt to ophold mere, så dem glæder vi os til.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste som par
Tak, johnnyL428
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 17. august 2020

Et godt udgangspunkt til nogle feriedage på Fyn. Hotellet er ok, og det samme kan man sige om maden, værelserne er gode, og hele hotellet ligger sådan, at man ikke skal ud for at komme på værelset når man har været nede at spise,

Dato for ophold: august 2020
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Per N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser