Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Anne Mette E

God mad, rummelige værelser

Anmeldelse af Hotel Nørre Vosborg
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 26. jan. 2025
Rigtig fint sted, hvor vi boede i relativt nyrenoverede værelser. Vi fik god eftermiddagskaffe, som vi nød på terrassen på vores værelse og om aftenen en rigtig god 3 retters middag.
Værelset var rummeligt med en utrolig stor seng, hvor man sov dejligt og virkelig kunne brede sig.
Dato for ophold: maj 2024
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerSted
4,0 ud af 5 boblerRenlighed
4,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Skærum Mølle
  • Agoda.com
1.6 km fra Hotel Nørre Vosborg
24.7 km fra Hotel Nørre Vosborg
18.1 km fra Hotel Nørre Vosborg
24.6 km fra Hotel Nørre Vosborg
33.6 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis wi-fi
Nyd en skøn ferie i Thyborøn  i vores flotte fuldtudstyrede hytter.
Huset er indrettet med 2 soveværelser med 3/4 senge og en  hems med 2 madresser til de yngre familie medllemmer.
Foto: Henrik Winther Krogh
41.7 km fra Hotel Nørre Vosborg
Ved stranden
Vis flere hoteller i Vemb
Anmeldt d. 23. november 2024 fra mobile enheder

I får en stjerne for værelset og absolut ingen stjerner for jeres 4 retter i herregårdsopholdet. I skriver det er en lækker 4 retters menu på jeres hjemmeside. Tænker i skal slette ordet lækker. Tænker også det er modigt at serverer knoldselleri, kål og lam i 3 af retterne og ingen alternativ. Det var en trist og usmagelig oplevelse som vi bestemt ikke komme til at gentage.

Værelsestip: Jeg vil ikke anbefalede Herregårdsopholdet.
Dato for ophold: november 2024
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Marianne H
Anmeldt d. 21. september 2024 fra mobile enheder

Nørre Vosborg er muligvis et dejligt hotel. Vi ved det ikke, for de havde klokket i vores reservation, så vi måtte finde et andet sted efter fire timer på landevejen. Det må være hotel-administration 1.0, at man ikke lover folk et værelse og plads i restauranten, når hele stedet er opdaget til bryllup.

Dato for ophold: september 2024
Tak, FamBRL
Anmeldt d. 3. marts 2024

Det var en pæn stor skuffelse at være på ophold på Nørre Vosborg. Vi havde booket et ophold med overnatning i junior suite med 3 retters middag. Ved ankomsten brugte vi noget tid på at finde receptionen - viser sig at den er i restauranten (bare så andre ikke også skal lede...).
Vi blev på værelset mødt af en flaske bobler og en håndskrevet hilsen. Det var vi glade for, men derefter gik dagen ned ad bakke. Den 3 retters middag var lige så ringe som personalets kendskab til mad og vin.
Vi fik serveret en MEGET lille og næsten smagsløs forret, en tæt på uspiselig hovedret (en i støv-tør butterdej indbagt helt tørstegt svinemørbrad, som de tillod sig at kalde Beef Wellington ala stedet selv med tilhørende med tilhørende whiskeysauce (??!)), og en ok dessert.
Dagen derpå blev vi heldigvis præsenteret for en fin morgenmad og skønt personale - det sikrer stedet 2 og ikke 1 stjerne fra os.

Sengen på værelset var i stykker ved ankomst - tænker det er en af de ting, der vil være en oplagt ting at vedligeholde sådan et sted.

Vi havde glædet os meget til opholdet, men det er med sikkerhed ikke et sted, som står øverst på listen ift et besøg nummer to.

Dato for ophold: februar 2024
Tak, Lise N
Anmeldt d. 31. august 2023

Min mand og jeg er netop kommet hjem fra en weekend (2 overnatninger på Nørre Vosborg). Stedet er skønt og morgenmaden god, men det kniber gevaldigt med servicen.
Værelserne bliver ikke automatisk rengjort, hvis man sover der flere nætter. Der ligger blot en seddel på sengen om, at man skal give besked, hvis man ønsker dette. Vi aftalte derfor med den venlige mand i receptionen, at der gerne måtte komme nye håndklæder, blive redt seng og i det hele taget ordnet på værelset imellem vores overnatninger.
Vi kom sent tilbage lørdag aften - desværre til halvvåde håndklæder fra om morgenen, beskidte kopper og en rodet seng. Vi havde badet i havet om dagen og glædede os til at komme "hjem" til et rent rum og tørre håndklæder og blev noget forbløffede, da vi så, at der ikke var gjort rent, og vi måtte tage bad med de brugte, halvvåde håndklæder og selv vaske kopperne op.
Søndag morgen påtalte vi det for den samme venlige mand i receptionen som sagde, at han havde givet rengøringen besked, og at det selvfølgelig ikke var godt nok. Han sagde også, at han desværre ikke kunne gøre noget ved det lige nu, men at han havde skrevet det hele ned til chefen, som vi ville høre fra i løbet af mandagen med henblik på en kompensation. Det skete dog ikke, men tirsdag formiddag ringede en venlig dame fra receptionen, som tilsyneladende ikke havde fået hele beskeden fra sin kollega og skulle have repeteret vores budskab igen. Det endte med, at hun ville gå videre med det til "en med flere striber på skulderen", som hun udtrykte det.
Hun lovede at ringe tilbage tirsdag eftermiddag, men det skete desværre ikke. Onsdag havde vi stadig intet hørt og sendte derfor en mail til en overordnet på hotellet, hvor vi foreslog dem at give os en ny overnatning eller tilbageføre beløbet for den ene overnatning. I dag torsdag fik vi så en mail fra receptionschefen om, at hun ikke mente, at vi er berettiget til kompensation, men at de gerne ville opgradere os eller sætte en flaske vin på værelset, hvis vi besøgte stedet igen. Samtidig påpegede hun, at vi skulle have påtalt den manglede rengøring sent om aftenen, da vi kom tilbage til hotellet.
Sagen er blot, at der ikke var nogen til stede i receptionen på det tidspunkt (kl. 22.00), og det er heller ikke et tidspunkt, man har lyst til at vente på en rengøring af ens værelse.
Vi er alle sammen mennesker, og der kan ske fejl, men vi synes på ingen måde, at Nørre Vosborg lever op til den service, man bør forvente af et sted som dette.
På deres egen hjemmeside skriver de om stedet: "Her får du en perlerække af helt unikke indtryk for sjæl og sanser, som er uden sidestykke".
Ja, det skal jeg da lige love for ...

Dato for ophold: august 2023
  • Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, Lonestar2100
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. september 2023

Kære Lone,
Jeg er rigtig ked af at vi ikke levede om til de forventninger I havde til Nørre Vosborg.
Og jeg beklager at det ikke blev lavet inhouse rengøring på jeres værelse, efter I havde bestilt det ved værten. Havde I kontaktet os på aftenen da I kom tilbage, havde vi har haft mulighed for at udbedre fejlen på dagen.
Med venlig hilsen
Janni i Dali Brunsborg
Receptionschef, Nørre Vosborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
Anmeldt d. 4. juni 2023 fra mobile enheder

Rigtige fine og hyggelige værelser efter dansk design principper. Der var meget skabsplads på værelset og både bruser og badekar på badeværelset. Der var en lækker terrasse til værelset med eftermiddagssol. Morgenmaden er bestemt også i den gode ende. Godt udvalg af veltilberedte råvarer

Dato for ophold: juni 2023
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 781mettep
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. juni 2023

Kære Mette,

Tak for at du har taget dit tiden til at skive om dit ophold.

Vi er rigtig glade for at du har haft et dejligt ophold hos os.

Endnu engang tak og vi håber at se dig igen på Hotel Nørre Vosborg.

Med venlig hilsen
Janni i Dali Brunsborg