Min mand og jeg er netop kommet hjem fra en weekend (2 overnatninger på Nørre Vosborg). Stedet er skønt og morgenmaden god, men det kniber gevaldigt med servicen.
Værelserne bliver ikke automatisk rengjort, hvis man sover der flere nætter. Der ligger blot en seddel på sengen om, at man skal give besked, hvis man ønsker dette. Vi aftalte derfor med den venlige mand i receptionen, at der gerne måtte komme nye håndklæder, blive redt seng og i det hele taget ordnet på værelset imellem vores overnatninger.
Vi kom sent tilbage lørdag aften - desværre til halvvåde håndklæder fra om morgenen, beskidte kopper og en rodet seng. Vi havde badet i havet om dagen og glædede os til at komme "hjem" til et rent rum og tørre håndklæder og blev noget forbløffede, da vi så, at der ikke var gjort rent, og vi måtte tage bad med de brugte, halvvåde håndklæder og selv vaske kopperne op.
Søndag morgen påtalte vi det for den samme venlige mand i receptionen som sagde, at han havde givet rengøringen besked, og at det selvfølgelig ikke var godt nok. Han sagde også, at han desværre ikke kunne gøre noget ved det lige nu, men at han havde skrevet det hele ned til chefen, som vi ville høre fra i løbet af mandagen med henblik på en kompensation. Det skete dog ikke, men tirsdag formiddag ringede en venlig dame fra receptionen, som tilsyneladende ikke havde fået hele beskeden fra sin kollega og skulle have repeteret vores budskab igen. Det endte med, at hun ville gå videre med det til "en med flere striber på skulderen", som hun udtrykte det.
Hun lovede at ringe tilbage tirsdag eftermiddag, men det skete desværre ikke. Onsdag havde vi stadig intet hørt og sendte derfor en mail til en overordnet på hotellet, hvor vi foreslog dem at give os en ny overnatning eller tilbageføre beløbet for den ene overnatning. I dag torsdag fik vi så en mail fra receptionschefen om, at hun ikke mente, at vi er berettiget til kompensation, men at de gerne ville opgradere os eller sætte en flaske vin på værelset, hvis vi besøgte stedet igen. Samtidig påpegede hun, at vi skulle have påtalt den manglede rengøring sent om aftenen, da vi kom tilbage til hotellet.
Sagen er blot, at der ikke var nogen til stede i receptionen på det tidspunkt (kl. 22.00), og det er heller ikke et tidspunkt, man har lyst til at vente på en rengøring af ens værelse.
Vi er alle sammen mennesker, og der kan ske fejl, men vi synes på ingen måde, at Nørre Vosborg lever op til den service, man bør forvente af et sted som dette.
På deres egen hjemmeside skriver de om stedet: "Her får du en perlerække af helt unikke indtryk for sjæl og sanser, som er uden sidestykke".
Ja, det skal jeg da lige love for ...