Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Nita G
Thisted, Danmark

Super skønt sted i smukke omgivelser.

Anmeldelse af Hotel Nørre Vosborg
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 6. mar. 2023fra mobile enheder
Vi havde booket et tasting ophold.
Det er et rigtig flot og velholdt sted med charme, og nybyg som passer godt til de gamle bygninger. Super hyggeligt at gå en tur i den gamle bygning, hvor historie og kunst går hånd i hånd. Dejlige værelser med god plads og meget rent.
En rigtig flot morgenbuffet med stort udvalg. Meget af det hjemmelavet og lækker kvalitet. Et super lækkert kaffehjørne hvor du også kan gå på opdagelse.
Koblet sammen med en 13 retters smagsoplevelse på N.V.Tasting, var det en helt igennem unik oplevelse, som bestemt tåler gentagelser🌟
Dato for ophold: marts 2023
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Gæsteservice/reception hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelse
Svarede 8. mar. 2023
Kære 651nitag,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er meget højt værdsat.
Vi er utrolig glade for at i har nydt jeres Tasting ophold hos os, tak for den flotte ros, den skal jeg give videre til rette vedkommende.

Vi håber at vi er heldige, at få lov at byde jer velkommen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Gitte Andersen
Receptionen
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
835 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    835 kr.
1.6 km fra Hotel Nørre Vosborg
1.337 kr.
  • Expedia.com
    1.479 kr.
  • Agoda.com
    1.161 kr.
  • Priceline
0.0 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
700 kr.
Refusionsberettiget
  • Agoda.com
    700 kr.
10.6 km fra Hotel Nørre Vosborg
Luftfoto
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    208 kr.
  • Agoda.com
    226 kr.
  • ZenHotels.com
11.1 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
595 kr.
  • Agoda.com
    595 kr.
10.4 km fra Hotel Nørre Vosborg
Badeland man sauna og modstrømsanlæg
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    880 kr.
  • Agoda.com
    880 kr.
13.9 km fra Hotel Nørre Vosborg
Pool
Fitnesscenter
850 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
18.1 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
941 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    941 kr.
18.2 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
26.5 km fra Hotel Nørre Vosborg
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Vemb
Anmeldelser (241)
Filtrer anmeldelser
241 resultater
Medlemsvurdering
112
74
33
12
10
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
112
74
33
12
10
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 241 anmeldelser
Anmeldt d. 2. januar 2023

Nørre Vosborgs fordele er - også nytårsaften - ro og stilhed, flot natur, højt til himlen og smukke bygninger. Maden er fremragende, smagfuld og varieret, og de store tallerkner, som måske nok er et modefænomen, sikrer i hvert fald, at mad ikke spildes unødigt på bordet.
De mange retter var med vinmenu, og der blev skænket rigeligt op og efterskænket, så det var en lyst. Her var betjeningen meget fornem!
Til gengæld fik vi natmad uden drikkelse af nogen art, hvor vi godt kunne have arvet en smule rødvin fra middagen. Det er næsten uartigt at sælge en øl for 98 kroner, som jeg hørte om.
Dronningens tale burde være sendt op på væggen med projektor og i det mindste med en lyd, så alle vi gamle, tunghøre mænd kunne følge med.
Værelset, en juniorsuite, var pænt stort med to lænestole og kontorstol. Dobbeltsengen var fremragende og en reel dobbeltseng, hvor nogle hoteller sætter to senge sammen, der så i løbet af nattens forskellige bevægelser langsomt, men sikkert glider fra hinanden. Det er da synd, hvis man er godt gift!
Badeværelset er af de bedre, godt med gulvplads, godt med aflæggeplads og et fornemt bruserum uden indviklede indstillingsprocedurer. Paraply til rådighed, kogemuligheder for vand og en espressomaskine. Det ville være rosværdigt, hvis der var et - gerne mindre - køleskab!
En fordel mere er et imødekommende og venligt personale, hvor jeg følte, at jeg var en velkommen gæst. Tak for det!
Ulemper? Tja, lidt forbedringsmuligheder kunne være, at man første gang, man ankommer, ikke kan finde receptionen. Intet skilt på bygningen, kun et lille A4-ark. De forskellige bygninger har heller ikke skilte, men det er måske ikke tilladt, da de sandsynligvis er mere eller mindre fredede. Men et skilt på en stander ud for bygningen kan vel ikke være forbudt.
Også et par skilte savnede vi, da vi skulle ud på spadsereturen langs Storåen. Måske står de bare et sted, vi ikke opdagede, men vi fandt dem altså ikke.
Endelig egner grusstierne mellem bygningerne sig ikke til pæne balsko og højhælede kvinderfutteraler. Måske bør hotellet finde lidt penge til nogle fliser?

Værelsestip: Receptionen er den bygning, der ligger i midten …
Dato for ophold: december 2022
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 43finnjean
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. januar 2023

Kære Finn,
Tusind tak for denne flotte anmeldelse, den sætter vi utrolig stor pris på.
Vi er så glade for at i har nydt jeres ophold hos os.
Tak for ros med henblik på værelse, maden, betjening mm, det betyder rigtig meget for os, at i har følt jer velkommen og at personalet har taget sig godt af jer.

Med hensyn til bedre skiltning, beklager vi at dette var en udfordring.
Jeg skal sige dette videre til rette vedkommende, så vi kan få fulgt op på dette.
Der er skilte langs ved vandreruterne, det var ærgerligt at i ikke fik øje på disse.

Jeg takker endnu engang for den anmeldelse i har givet os, og håber på at vi må have lov at byde jer velkommen tilbage en anden gang.

Med ønske om en rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Gitte Holmgaard Baltser Andersen
Receptionen



Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. december 2022 fra mobile enheder

Dejligt ophold! Alt var i orden og god betjening. Restauranten var absolut en oplevelse. Fantastisk fransk inspireret mad af gode råvare! Og der var rigelig!! Stor oplevelse til rimelig penge. Kan klart anbefales til et weekend ophold for to.

Dato for ophold: december 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, lisetteduen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. december 2022

Kære Lisette,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den er højt værdsat.

Jeg skal med glæde, give jeres ros videre til rette vedkommende. Det er altid så skønt med glade gæster, og det er vores absolut højeste prioritet og fokus at vores gæster er i centrum. Så dejligt at det lykkedes hos jer også.

Vi håber at i har lyst til komme og besøge os igen.

Med ønske om en rigtig dejlig dag.

Med venlig hilsen
Gitte Andersen
Receptionen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 8. august 2022

Var inviteret på søndags frokost af min far, da han havde et gavekort.

Det er anden gang at vi prøver social dining på sådan en søndag.

Maden var også lækker denne gang, men i disse tider, ja så er det meget ærgerligt at der ikke er saft uden brus.

Nu er der jo som reelt altid en som skal køre bilen hjem, så jeg drak kun en lille bitte glas rosevin. Der var 3 slags sodavand og øl og ellers bare alm postevand.

Min mave har ikke godt af en masse kulsyre, og jeg gad heller ikke bare at sidde og drikke vand :(

Når man tænker på disse tider hvor restauranter nu er begyndt at tilbyde saft menu istedet for vin menu til dem der ikke vil have spiritus, så er det lidt meget ærgerligt at man skulle betale extra for at få saft til denne frokost.

Sidste år syntes jeg også der var mange flere slags drikkevarer end i år, pyt med at der ikke var champagne, men noget uden kulsyre ville have været rart.

Dato for ophold: august 2022
    • Service
Tak, HSloth
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 10. august 2022

Tak for din feedback.
Det sætter vi stor pris på.

Jeg er glad for din tilbagemelding vedr. saft til søndagsfrokosten.
Dette vil jeg bestemt gå videre med.

Forsat god sommer.

Med venlig hilsen
Janni i Dali Brunsborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. juli 2022

En fornøjelse at komme til Nørre Vosborg. Den smukke herregård ligger i en helt unik natur, så man kun kan blive glad for at opleve. En vidunderlig aften i N V Tasting med sublim mad og service efterfulgt af et ophold i et af de dejlige værelser. Vi nyder den stramme nordiske stil værelserne er indrettet i. Sengene er virkelig gode og badeværelset fungerer fint.
Personalet i receptionen var meget venlige, imødekommende og gav al den information, vi havde brug for. Morgenmads buffeten var meget lækker…….det hjemmebagte rugbrød må nærmest være Danmarks bedste!!!……med et stort udvalg, som hører en sådan buffet til.
Vi nød virkelig vores ophold og glæder os til næste besøg.

Dato for ophold: juli 2022
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, 617ragnab
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Gæsteservice/reception hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2022

Kære Ragna,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er utroligt glade for, at du har taget dig tiden til at give os ros.

Det glæder mig, at I havde et godt ophold med middag i vores gourmetrestaurant.

Din ros er givet videre, tak!

Vi glæder os til at byde jer velkommen endnu en gang

De bedste hilsner,
Receptionen, Nørre Vosborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juni 2022 fra mobile enheder

Vi havde booket et ophold med en overnatning og 3-retters middag. Det var helt fantastisk fra start til slut! Smukke omgivelser, fint værelse hvor der ikke manglede noget og helt igennem fantastisk lækker middag.
Morgenmadsbuffeten skuffede absolut heller ikke, med et meget passende udvalg, friskpresset juice, friskkværnet kaffe og lækker frisk frugt.
Det er ikke sidste gang vi har været på besøg.

Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, SimonS524
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Hotel Nørre Vosborg, Guest Services / Front Office hos Hotel Nørre Vosborg, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. juni 2022

Kære Simon,

Tak for din feedback og tak fordi du har taget dig tid til at besvare vores spørgeskema. Vi sætter stor pris på både ris og ros, da dette er med til at gøre os bedre.

Og vi er rigtig glade for at I nød jeres ophold hos os.

Endnu engang tak og vi håber at se dig igen på Hotel Nørre Vosborg.

Med venlig hilsen

Janni i Dali Brunsborg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser