Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
HanneGF
Vejen, Danmark

60 år fødselsdagsfest

Anmeldelse af Sportshotel Vejen
3,0 ud af 5 boblerAnmeldt 13. feb. 2019
Mødte med familie og venner til bruns på vejen idrætscenter sport hotel. Dejlig mad søde tjener, Der var sørget for høje stole til de små. de var god plads til os alle, special ønsker var også velkommen.
Dato for ophold: januar 2019
Problemer med denne anmeldelse?
Dortes Bed & Breakfast
0.4 km fra Sportshotel Vejen
    11.0 km fra Sportshotel Vejen
    Vis flere hoteller i Vejen
    Anmeldt d. 9. januar 2019 fra mobile enheder

Intet specielt godt. Men på den anden side heller intet negativt. Gennemsnitligt uden at falde igennem eller brilliere. Parkeringsfaciliteterne er gratis, rigelige men heller ikke overvågede.
    Selve området er stille og rolig uden forstyrrende larm og støj.

Dato for ophold: januar 2019
    Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, Erik K
    Anmeldt d. 30. september 2018 fra mobile enheder

Venlig modtagelse og værelseanvisning. Værelse med det forventelige udstyr inkl. TV med nogle kanaler. Ligger i rolige omgivelser. Fin morgenmad i morgenmadsrestauranten.
    Kort stiafstand til Vejen indrætscenter.

Dato for ophold: september 2018
    Rejsetype: Rejste alene
    Tak, PerR_13
    Anmeldt d. 17. november 2017

Hotellet virker meget slidt og badeværelset var ikke ordenligt rengjort. Når man tager brusebad løber vandet ud på gulvet og videre til entréen. Ikke smart. Døren til badeværelset var ikke smurt i lang og skreg som skulle den medvirke i en gyserfilm.
    Særdeles ubekvemt når man skal bruge døren om natten. Sengene ok men korte.
    Morgenmaden ok og personalet venlige og imødekommende .

Dato for ophold: november 2017
    Rejsetype: Rejste som par
    Tak, Jan Ole A
    Anmeldt d. 5. september 2017

Pænt og nydeligt værelse, god seng & masser af plads. Morgenmaden er rigelig og langt over hvad men får på "lignende" steder. Virkelig god værdi for pengene og masser af plads i fællesområder og specifikt på værelset

Dato for ophold: september 2017
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
      • Værelser
    Tak, mikaelmunk
    Anmeldt d. 5. juli 2016

Dette hotel er med garanti godt, hvis man er der i forbindelse med sport/idræt.
    Hvis man er der for at have et sted at opholde sig i forbindelse med enten forretning eller fornøjelse, er det simpelthen for dyrt.

På minus-siden:
    Værelset var ikke grundigt rengjort - især badeværelset trængte til en tur.
    Bestiller man et værelse med en dobbeltseng, får man to enkeltsenge, der er skubbet sammen, men glider fra hinanden straks.
    Sengen og puderne er triste - det er ikke nogen bekvem oplevelse, når man lægger sig efter en lang dag.

På plus-siden:
    Personalet var venligt, morgenmaden var OK, og der var masser af plads til parkering.

Alt i alt:
    Praktisk, hvis man er der i forbindelse med sport, men alt for dyrt i forhold til værelsets kvalitet.

Dato for ophold: juni 2016
    • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger