Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“3 jours en semaine ”
Anmeldelse af Hotel du Parc

Hotel du Parc
Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Hotel du Parc
Vurderet som nr. 11 ud af 14 hoteller i Cabourg
Anmeldt 23. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med familie
Tak, Rom G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (39)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 39 anmeldelser

Anmeldt 1. august 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Demandez si possible une chambre qui ne donne pas sur la rue. Nous n'avons pas souffert du bruit...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, florianemoizard
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
5  Tak, Marln84
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste med familie
2  Tak, Florence_SDC
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. maj 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Choisir une chambre ne donnant pas sur la rue. Ne pas y aller par forte chaleur
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Didier S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Cabourg
0,1 km væk
Villa Les Mots Passants
0,6 km væk
La Closerie Cabourg
La Closerie Cabourg
Nr. 9 af 14 i Cabourg
301 anmeldelser
1,2 km væk
Hotel du Golf
Hotel du Golf
Nr. 5 af 14 i Cabourg
164 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
Hotel de Paris
Hotel de Paris
Nr. 7 af 14 i Cabourg
85 anmeldelser
0,5 km væk
Castel Fleuri
Castel Fleuri
Nr. 8 af 14 i Cabourg
114 anmeldelser
0,8 km væk
Le Grand Hotel Cabourg - MGallery Collection
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel du Parc? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel du Parc

Adresse: 33 avenue du General Leclerc, 14390 Cabourg, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Normandy > Basse-Normandie > Calvados > Cabourg
Hotelstil:
Vurderet som nr. 11 ud af 14 hoteller i Cabourg
Prisområde: 481 kr.-626 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hotel du Parc 2*
Antal værelser: 263
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel du Parc. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering