“Agersø kro er et besøg værd”
Anmeldelse af Agersø Kro

Agersø Kro
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Dejlig mad og skønne omgivelser på denne kro, der er nyistandsat og med mulighed for overnatning på en af kroens 15 værelser.
Venlig betjening og dejlig mad.

Dato for besøg: august 2023
Tak, janrJ3338HQ
Sprog

Anmeldt 2. juli 2023

Vi var to veninder på et 2-dages ophold på Agersø Kro. Her fik vi god mad, cocktails og nød en hyggelig og hjemlig atmosfære. Personalet var meget venlige og sørgede for at alle havde en god oplevelse. På selve øen oplevede vi også en fred og sjælden stilhed og storby tempoet kom helt ned i gear. Og når vi gik tur hilste alle, selv politiet da de kom kørende (på deres runde?). Her vil jeg gerne komme igen. Tak til Agersø Kro og ø.

Dato for besøg: juni 2023
Tak, 657ingam
Anmeldt 11. juni 2023 fra mobile enheder

Helt fantastisk hyggeligt kro beliggende på Agersø. Maden var super lækker og veltilberedt, med et væld af friske, lokale ingredienser. Tak Jimmy 🙏Servicen var intet mindre end top klasse - personalet var imødekommende, opmærksomme, og gjorde vores ophold ekstra speciel. Deres nye cocktails var også en oplevelse for sig selv. Perfekt afbalanceret og lige som de skulle være. Vi tilbragte en weekend her med gode venner og følte os i gode hænder fra start til slut. Et sandt paradis og en skjult perle på de danske øer. Kan stærkt anbefales ☀️🍾☀️

Dato for besøg: juni 2023
Tak, 882maltee
Anmeldt 13. november 2022 fra mobile enheder

Vi bliver forkælet hver gang med fantastisk mad og en service der for besøget til at gå op i en højere enhed.
Agersø kro ligger på en perle et sted der kan det hele .
En tur på Agersø og agersøkro er balsam for sjæl og sanser

Dato for besøg: november 2022
Tak, JeanetteK336
Anmeldt 23. august 2022

Service og gastronomi går hånd i hånd når Kristel og hendes fantastiske personale får din middag til at gå op i en højere enhed
Stedet er fyldt med atmosfære ,en vidunderlig stemning og en ro der får skulderne til at falde ned .
Kroen ligger på den skønneste perle af en ø .
Vi kalder det vores sted
Jeanette og Jan

Dato for besøg: juli 2022
Tak, JeanetteK336

Rejsende, der kiggede på Agersø Kro, kiggede også på

Skælskør, Slagelse

Har du været i Agersø Kro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering