Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Forfærdeligt!!”
Anmeldelse af Agersø Kro

Agersø Kro
Restaurantoplysninger
Anmeldt 5. september 2020 fra mobile enheder

Vi kom 4 mennesker på kroen (alt andet havde lukket). Vi ville gerne bare drikke en øl. “Nej, der var ikke plads” selvom der var 2 borde i krostuen hvor der bare lå skrald, og baren var ledig. Det eneste bord der var besat, sad Kromutter og drak gul sodavand. Jeg har aldrig prøvet noget lignende!! Vi måtte gerne sidde udenfor. Problemet var bare at det regnede og der var ingen parasoller. Stakkels det selskab, som de skulle have senere!

Dato for besøg: september 2020
Tak, Q1093SXcharlottel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (33)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

6-10 af 33 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020

Vi er just hjemvendt fra et weekendophold på Agersø kro.
Det første vi så, da vi sted ud af bilen, var en totalt misligholdt "gårdsplads", hvor ukrudtet stod i 30-40 cm fuldt flor overalt. Ragelse, skidt og møg var stablet op ad huset foran den længe, hvor værelserne var indrettet. Vores værelse har "holdt" i en grim discountgul farve med malede vægge, som var møgbeskidte. Ingen billeder på væggene, intet, der kunne skabe lidt hygge. Og et 16 tommer TV- som absolut ikke virkede. Badeværelset var aldrig nogensinde blevet kalket af, beskidt og med larmende vandhaner. Man var helt bange for at vække naboen, når man skulle bruge vand.
Kromutter gjorde noget for at skabe lidt stemning med den rimeligt gode mad. Krofatter sørgede for at låse af til toiletterne kl. 22, med en "så-kan-I-godt-skride" mine, så vi, og de øvrige 2 gæster, som også skulle overnatte, tænkte, at vi nok hellere måtte forlade stedet.
Her er en opfordring til krofatter: Let røven og kom i gang! Der er masser af rengøring og oprydning at tage fat på - og du vil vel gerne undgå at blive een af dem, man kan læse om i Statstidende? Det kunne være et rigtigt fedt sted, hvis der var nogen, der gad gøre en indsats. Synd, at det er så dyrt at være der, og det så ikke udmønter sig i et stykke arbejde for sagen.

Dato for besøg: august 2020
    • Værdi
    • Service
    • Mad
Tak, 119lisc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 23. juni 2020 fra mobile enheder

På vores miniferie strandede vi pludseligt på Agersø og sulten greb os. Min kone fik en lille frokost anretning med røget laks, en mørbrad bøg og til sidst gammel ost. Jeg fik hjemmerøget laks med kartofler og salat.
Der hele blev serveret ude på en idyllerisk gårdsplads og smagte helt perfekt.
Hjemmelavet og tilberedt med omsorg!
At priserne desuden var at betale gjorde oplevelsen total!

Dato for besøg: juni 2020
3  Tak, Haven1633
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 19. august 2019

Den er helt gal på Agersø Kro. Her er en liste:

1. Ingen hyggelig krostemning
Lokalerne minder mest af alt om en østeuropæisk fabrikkantine fra før murens fald. Man har virkelig anstrengt sig på det ypperste for, at finde de grimmeste og mest intetsigende møbler, service mv.

2. Servicen er uprofessionel og mangelfuld
Der er ikke mange smil, at hente hos kromutter. Der bliver ikke fulgt op på bordet ift. vand, brød, afhentning/udskiftning af service.
Jeg fik serveret en alt for varm og nyoplukket vin. Jeg bad om dekantering. Et ca. to minutter kom flasken tilbage. Jeg har ingen anelse om, hvad der var gjort ved den, men dekanteret var den ikke. Jeg bad om en vinkøler. Jeg fik serveret køleren med sur mine og tre isterninger i bunden. Vinen var i øvrigt rædselfuld. en Pinot Noir fra Syd-Afrika. Efter sigende specielt hentet hjem. Alle vine iøvrigt fra Syd-Afrika.
Kan undre, at et sted der skriver Gastronomi på hjemmeside og skilt ikke har et bredere vinkort med vine fra forskellige regioner.

3. Maden er uinteressant, men i øvrigt veltilberedt. Det bør i denne sammenhæng nævnes, at jeg fik mad i forbindelse med et selskab og ikke a la carte.

4. "Parken" er svær, at få øje på. Udenomsarealerne inklusiv gårdhaven mangler vedligeholdelse. Der er ukrudt over det hele, slidte parasoller, de lokale urter står i to krukker og er visne og stedet bærer præg af at være "opgivet".

Jeg er ikke sart og jeg er ikke super krævende, men stemningen, servicen, maden og fremfor alt krohyggen er totalt fraværende.

Se bort fra kroens hjemmeside og markedsføringen som helhed. Denne kro holder på ingen måde den høje standard som ellers er gældende for resten af Agersø!

Dato for besøg: august 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, Rasmus J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 11. august 2019 fra mobile enheder

Jeg opholdte mig meget kort på Agersø kro, da jeg var på arbejde, men nåede alligevel at danne mig et indtryk af kroen.
Personalet var venligt og imødekommende.
Morgenmaden var simpel med brød, ost, lidt pålæg og røræg og bacon. Udemærket, men der manglede lidt frugt.
Værelset var ret fugtigt og lugtede muggent/fugtigt trods udluftning. Ellers var det pænt og rent..Nu kom jeg ikke for at opholde mig på værelset, men jeg har dog aldrig set så lille et tv før. En beskeden 13" skærm hang på væggen :-)

Dato for besøg: august 2019
1  Tak, mille-kristine
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Agersø Kro, kiggede også på

Skælskør, Slagelse
 

Har du været i Agersø Kro? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.