Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Fastlås den laveste pris fra disse websites
Tripadvisor182 $
Hotels.com
eDreams182 $
Priceline182 $
StayForLong
Agoda.com183 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere for ét værelse med variable opholdsregler som oplyst af ejendommen og afspejler værelsespriserne pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (23)
Filtrer anmeldelser
23 resultater
Medlemsvurdering
9
7
3
3
1
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Medlemsvurdering
9
7
3
3
1
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
9-14 af 23 anmeldelser
Anmeldt d. 28. juni 2016

Charmerende og utroligt smukt beliggende kursted. Det bedste personale og den mest fantastiske forplejning. Vi var 5 piger på weekendtur og nød godt af alt på Villa Fjordhøj. Virkelig et anbefalelsesværdigt sted at besøge, enten som veninder eller kærester. Dejlige behandlinger efter eget ønske og ikke at forglemme det skønne vikingebad til langt ud på aftenen med afkølende dukkerter i fjorden.

Værelsestip: Hovedhuset - Venus
Dato for ophold: juni 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Maria-Charlotte B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 11. april 2016 fra mobile enheder

Jeg har både holdt foredrag, været på mini-kursus og har besøgt Villa Fjordhøj sammen med min familie gentagne gange - bare for at komme ned i gear.
Der findes ikke et mere afslappende, jordnært sted, hvor maden er i højklasse og betjeningen?..Den bedste i Danmark.
Snyd ikke jer selv for en tur i Elverbadet, hvor udsigten over fjorden er formidabel!.
Jeg vil blive ved og ved med at komme igen!.. :-)

Dato for ophold: april 2016
Tak, Pia B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
villa23b, Direktør hos Hotel Villa Fjordhøj Kur- og Kursuscenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. april 2016

Tak for din flotte anmeldelse Pia....Det varme lige i hjertet:-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. december 2015 fra mobile enheder

Den 27. Januar holdt villa Fjordhøj nytårskur for vinterbadere. Først var der badning i fjorden med efterfølgende sauna, champagne og kransekage. Bagefter var der mulighed for en frokost til 125 kr. Det var en superfrokost både traditionelt og vegetariske - absolut fremragende til prisen.

Dato for ophold: december 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, 19annij
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
villa23b, Direktør hos Hotel Villa Fjordhøj Kur- og Kursuscenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. april 2016

Ja det var et af vores nye tiltag - og vi har efterfølgende lavet et arrangement hver 3 søndag med vinterbadning og brunch. Nu er foråret kommet, og fra nu af og frem til okt. vil der være brunch hver søndag og hvor man frit kan tænde op i saunaen ved fjorden, hvis nogen har lyst til det.....Derefter vil der være vinterbadning med optændt sauna igen.
Håber at rigtig mange vil kigge forbi Villa Fjordhøj.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. oktober 2015 fra mobile enheder

Gode gåture i og rundt omkring Skælskør, skøn mad, fantastisk udsigt, overnatning i 1001 Drøm, kølig Asti serveret i 35 graders varmt romersk bad, meditation i stillerummet og ikke mindst måneskin gennem løvfældende træer mens vi smeltede i dette Elverbad i 40 grader varmt vand. Kan godt anbefale Villa Fjordhøj

Dato for ophold: oktober 2015
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Irene B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
villa23b, Direktør hos Hotel Villa Fjordhøj Kur- og Kursuscenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. april 2016
Google Oversæt

Tak for de fine ord Irene.....

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 23. april 2015

Vi har igennem de seneste år haft meget glæde af at holde kurser på Villa Fjordhøj. Rammerne er aldeles dejlige, og maden er virkelig god! Desuden er personalet meget imødekommende og fleksibelt, så vi er bare så glade for, at vi har fundet denne perle.
Mange venlige hilsner
Misser Berg
Studieleder ved C.G. Jung Instituttet København

Værelsestip: De "nye" værelser med udendørs adgang er meget skønne. I hovedhuset er der også rigtig mange gode værelser.
Dato for ophold: april 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
1  Tak, MisserBerg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
villa23b, PR-chef hos Hotel Villa Fjordhøj Kur- og Kursuscenter, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 25. april 2015

Kære Misser

Det er en fornøjelse for os at ha jer her - HVER GANG
Det er dejligt at kunne tilbyde lige det der er brug for, og vi oplever at I ikke bare ser-, men også bidrager til det vi vil med stedet :) . . .
Sammen ser vi til at der er højt til loftet, menneskelig varme og en afslappet atmosfære!

TAK for det

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser