Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fremragende.”
Anmeldelse af Hos Bojesen

Hos Bojesen
Restaurantoplysninger
Anmeldt 25. maj 2024 fra mobile enheder

Mad i topklasse. Pris og kvalitet er i fin balance. Der serveres retter passende til årstiden. Jeg vil betragte maden som en god gedigen dansk mad af bedste kvalitet. Betjening er i topklasse.

Dato for besøg: maj 2024
Tak, keldstenlienh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldelser (31)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

1-5 af 31 anmeldelser

Anmeldt 9. maj 2024 fra mobile enheder

3 rettet lækker mad ,virkelig velsmagende, fantastisk personale,
Pænt ,rent, hyggeligt lokale/ indretning ,bestemt et besøg værd, vi kommer helt sikkert igen

Dato for besøg: maj 2024
Tak, TinaDybdal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 7. februar 2024 fra mobile enheder

Super flot og hyggeligt indrettet restaurant. Maden var af høj kvalitet, flot anrettet og smagte dejligt. Personalet meget flinke og nærværende.

Dato for besøg: februar 2024
Tak, michaelodegaardl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 13. september 2023 fra mobile enheder

Helt uovertruffen mad, og fantastisk betjening. Tjeneren var hjemme i menyen , uden at oversælge. I forhold til pris og kvalitet, er dette sted en perle

Dato for besøg: september 2023
Tak, bjørn l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt 26. juli 2023 fra mobile enheder

Vi havde en skøn aften Hos Bojesen i Skælskør. Restauranten er hyggeligt indrettet med en dejlig atmosfære. Alt spillede perfekt skønne tjenere, klassisk dansk/fransk inspireret mad og et vinkort med yderst rimelige priser.
Wienerschnitzlen og lammekoteletterne var perfekt tilberedt. - Tak for en dejlig aften! 😃😋

Dato for besøg: juli 2023
Tak, 301henrikh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.

Rejsende, der kiggede på Hos Bojesen, kiggede også på

 

Har du været i Hos Bojesen? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering
Indtægter påvirker de oplevelser, der er fremhævede på denne side, få flere oplysninger.