Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Gitte K
Nørresundby, Danmark

Fred og ro på højt plan og fantastisk god dansk mad 😁

Anmeldelse af Harboore Hotel
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 17. okt. 2021fra mobile enheder
Fantastisk hyggeligt roligt sted .😁👍🏼
Lækker god gammeldags dansk mad 🍽
Maden og personalet fortjener 10 med pil op af 😍
Der var overhovedet intet at klage over 👍🏼
Vi glæder os til at komme tilbage 😁
Dato for ophold: oktober 2021
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
316.3 km fra Harboore Hotel
293.1 km fra Harboore Hotel
Vis flere hoteller i Harboøre
Anmeldt d. 9. juni 2021

Dejligt sted - 3 km fra stranden, lækre helt nye og moderne værelser, rent og hyggeligt med adgang til fælles tekøkken og altan. God og venlig betjening, god pris, mulighed for at bestille middag og morgenmad. Spændende interiør og spændende afdækkede vægmalerier. Man er endnu ikke færdige med renoveringen, men godt på vej.

Dato for ophold: juni 2021
    • Værelser
    • Renlighed
1  Tak, TuristDanmark
Anmeldt d. 3. september 2020 fra mobile enheder

Der er fine værelser og såvel god aftensmad (rigtig kromad) og rigtig god morgenmad. Vi har sjældent fået så god en hakkebøf.
Superbilligt.
Vi kan kraftigt anbefale et ophold på Harboøre Hotel.
Der masser af oplevelser i omegnen.

Dato for ophold: september 2020
1  Tak, frostsoren
Anmeldt d. 18. juli 2020 fra mobile enheder

Fine nye værelser og utroligt søde værter, der er 3. generation af hotellets ejere. Der er kun et take-away pizzaplace i byen, så husk at bestille aftensmad på hotellet om morgenen, eller når du reserverer. Hvis du virkeligt vil opleve Vestjylland, er stedet her et rigtigt godt udgangspunkt !

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Klaus3232
Anmeldt d. 7. august 2019 fra mobile enheder

Facaden mangler maling i udtalt grad.
I booking.com annonceres der med balkon. Se billedet.
Men der er rent og pænt, og det er meget billigt. Fri kaffe. Vi var tre, der lejede to værelser til i alt 1200 DKK.

Dato for ophold: august 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Hjallese
Anmeldt d. 25. marts 2018

Vi havde booket et værelse på hotellet, da vi skulle til koncert på hotellet. Inden koncerten blev der serveret en lækker buffet. Stedet er velegnet til afholdelse af koncerter. Skøn stemning og det var muligt at se scenen fra de bagerste pladser.

Værelset var fint. God størrelse og med udsigt til togstationen.

Fin morgenmad med et stort udvalg af pålæg mv.

Vi anbefaler andre at bo på dette lille men meget hyggelige hotel. Værtsparret var nogle dejlige mennesker, der vil gøre alt for at i får et skønt ophold.

Conny og Henrik

Dato for ophold: marts 2018