Vi havde købt et plus-weekend ophold med morgenmad og tre retter mad inkl.
Vores værelse var meget konferencepræget og ikke særlig hyggeligt, at der så ydermere hang et stort edderkoppespind i det ene hjørne, gjorde ikke oplevelsen bedre. Heldigvis var vejret fantastisk, så vi kunne nyde en flaske vin ud til vandet, meget dejligt. Fantastisk kunne vi desværre ikke kalde maden, forretten bestod af noget carpaccio af en slags, tydeligvis gjort klar om formiddagen, idet de små fine dutter med mayonaise havde trukket et sejt skind. Det er lidt sløjt, idet man skulle mene, at netop sådan en forret godt kunne være frisklavet uden at volde personalet de store problemer. Hovedretten bestod af et stykke pandestegt fisk og nogle ovnstegte kartofler samt lidt garniture, bevares det smagte da fint, men tvivler dog på, at det er en uddannet kok, som har stået for den tilberedning. Desserten var heldigvis ok. Men det samlede overblik er bare for cafeteria-agtigt og så hænger pris og kvalitet slet ikke sammen. Desværre.. - vi kommer ikke igen trods den fantastisk beliggenhed.Mere
- Strand