Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sigurd Schjøtt

Plads til både leg og alvor på Gl. Brydegaard

Anmeldelse af Gl. Brydegaard
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 19. sep. 2024
Venue for teamets årlige alignment og kompetence givende sammenkomst var i år Gl. Brydegaard, hvor forventningerne blev mere end indfriet. Et dejligt sted til en mini konference, hvor vi fik løftet både kompetence og sind, under en på alle måder dejlig forlænget weekend. Leg med Ild kan varmt anbefales :-)
Dato for ophold: september 2024
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Velkommen til Gl. Brydegaard
22.5 km fra Gl. Brydegaard
    9.5 km fra Gl. Brydegaard
    Vis flere hoteller i Brydegard
    Anmeldt d. 31. august 2024 fra mobile enheder

Fantastisk fest i skønne omgivelser og med hjælpsomme medarbejdere. Maden var rigtig god så vi har haft en skøn oplevelse......,...........................................................................................

Værelsestip: Medbring badetøj. Stranden er i nærheden
    Dato for ophold: august 2024
    Rejsetype: Rejste med venner
    Tak, DorteT_13
    Anmeldt d. 13. august 2024 fra mobile enheder

Usædvanlig smukt beliggenhed lige ned til lyngmarker og fin strand. Maden var så dejlig. Økologisk og hjemmelavet. Både sommermiddagen og morgenmaden. Personalet og betjeningen i top. Kan varmt anbefales.
    Værelset var pænt og rent, badet lidt småt

Dato for ophold: august 2024
    Tak, Jet35813735235
    Anmeldt d. 28. juli 2024

Øv øv øv, havde virkelig glædet os til at besøge Gl. Brydegaard, men hold op vi blev skuffet.
    Vi booker bord online små 2 uger i forvejen og menuen ser vild lækker ud. Vi ankommer og der er kun dækket op udendørs (hvilket vi ikke var informeret om så vi ankom i sommertøj), solen skinner men der er ret megen vind, så det bliver hurtigt koldt (Vi tager tæpper, som er fyldt med dyrehår).

Menuen er kortet ned fra 8 til 3 retter grundet mangel på personale, hvilket de andre gæster var blevet informeret om, bare ikke os - havde vi vidst det havde vi valgt en anden dag.

Forretten var kammermuslinger som var undertilberedt samt manglede stegeskorpe og safranskummet var nærmere en tyk sovs.
    Hovedretten var et lille stykke overtilberedt økogris med en kørvelsky hvor der lå et tykt lag olie ovenpå.

De 2 unge tjener gjorde et fint stykke arbejde, bare synd at de skulle tage imod kritikken for vores uheldige oplevelse havde intet med dem at gøre.

Dato for ophold: juli 2024
    Tak, Mette G
    Connie Østergaard, Ejer hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. august 2024

Kære Mette

Beklager det sene svar.

Tak for din feedback, selvom det selvfølgelig er ærgerligt at høre om jeres oplevelse. Vi beklager, at vi ikke har levet op til vores høje standarder, og vi tager din kritik meget seriøst.

Det er desværre korrekt, at vi har oplevet udfordringer med at rekruttere personale, hvilket har påvirket jeres besøg. Vi er dog fuldt dedikerede til at løse disse udfordringer, så vi kan levere den service og kvalitet, som vores gæster forventer og fortjener.

Vi tager dine kommentarer med os i arbejdet med at forbedre os og håber, at vi får mulighed for at byde jer velkommen igen en anden gang, hvor vi kan levere den oplevelse, I havde set frem til.

Bedste hilsner Connie

Indberet svar som upassende
    Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
    Anmeldt d. 28. januar 2024 fra mobile enheder

Vi havde en enkelt overnatning i slutningen af januar. Det var en god oplevelse, der startede med modtagelsen i receptionen, med en venligt og smilende personale, der viste os ned til vores værelse. Det var et fint værelse med bad og toilet. Badeværelset indeholdt alt, hvad der skal være, men er på ingen måde prangende. Aftenen gik med en fin middag og vinsmagning, der var særdeles vellykket med god betjening.
    Efter morgenmad og en gåtur i området, kørte vi igen hjemad glad og tilfredse med opholdet.

Dato for ophold: januar 2024
    Tak, 250.756
    Anmeldt d. 10. september 2023

En bryllupsfest, som kun pga brudeparret, gæsterne og det fedeste band blev til en god fest. Servering, mad og køkken skuffede for fælt: Ingen brød til alle ved forret, 5 par fik først forret da resten var færdige med at spise. Manglende vand og vin under hele middagen, vi sad med tomme glas under alle taler, hovedret 2. gang var en katastrofe, kartofler og sovs sat ind med 10 min mellemrum og lang tid efter kom unghanen. Is på varme tallerkner, så det hele var smeltet. Ingen drikkevarer den første 1/2 time af dansen, da drinksbowler endelig kom ind var der ingen glas!. De var i opvaskeren og kom 20 min efter kogende varme- skål! I kunne have ødelagt den mest fantastiske dag for vores brudepar, det skete heldigvis ikke, og nu skal I ikke ødelægge det for andre!

Dato for ophold: september 2023
    • Rejsetype: Rejste med familie
    Tak, karina a
    Connie Østergaard, Ejer hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. september 2023

Kære Karina

Vi beklager dybt den utilfredsstillende oplevelse, I havde hos os på Gl. Brydegaard. Vi er klar over, at vores service og håndtering af arrangementet ikke levede op til forventningerne, da vi allerede har været i dialog med brudeparret.

Vi tager jeres feedback til efterretning og vil gøre vores yderste for at forbedre vores service og sikre, at sådanne problemer ikke opstår for vores fremtidige gæster.

Tak for jeres ærlige tilbagemelding

De bedste hilsner
    Gl. Brydegaard