Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (266)
Filtrer anmeldelser
266 resultater
Medlemsvurdering
159
81
14
7
5
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
159
81
14
7
5
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
72-77 af 266 anmeldelser
Anmeldt d. 22. maj 2018

Meget stille og roligt sted, med rigtig god mad. Fine værelser, som er moderne indrettet. Haven er dejlig og vi nød en aften i tipien, hvor vi var de eneste, og alligevel blev der tændt op for os. Alt i alt lækkert sted.

Dato for ophold: juni 2017
Tak, anneR6526AE
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GammelBrydegaard, Gæsteansvarlig hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018

Kære Anne

Tusind tak for de søde ord, dejligt at I fik nydt godt af vores tipier.

Vi håber at se Jer igen, ved en anden god lejlighed.

De bedste hilsner

Melanie
Gl. Brydgaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. maj 2018 fra mobile enheder

Gl. Brydegaard ligger idylliske i naturskønne omgivelser. Haven er indrettet perfekt til at indtage kaffe på terrassen eller til at ren afslapning i hængestolene. Der var god servering og meget delikat mad, hvor der var taget højde for sæson og de lokale råvarer.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Katrine R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GammelBrydegaard, Gæsteansvarlig hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018

Kære Katrine

Tusind tak for de søde ord, vi er glade for at I har nydt Jeres ophold.

Vi håber at se Jer igen, ved en anden god lejlighed.

De bedste hilsner

Melanie
Gl. Brydegaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. maj 2018 fra mobile enheder

2 overnatninger på dette dejlige sted er balsam for sjælen. Virkelig sødt og nærværende personale - vi fik introduktion til området og engagement, som man skal lede længe efter.
Dejlige værelser og det hele i den skønneste natur.
Morgenmaden ligeledes i top!
Tak for et fantastisk ophold - vi kommer gerne igen

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 714katrinel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GammelBrydegaard, Gæsteansvarlig hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018

Kære Katrine

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at du har nydt dit ophold.

Vi glæder os til at se Jer igen, ved en anden god lejlighed.

De bedste hilsner

Melanie
Gl. Brydegaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. maj 2018 fra mobile enheder

Virkelig dejligt ophold! Vi forelskede os hurtigt i stedet og atmosfæren. Vi var gæster ved et bryllup på stedet om dagen og valgte at blive og overnatte. Maden (og drikke) var fantastisk både til brylluppet og aftensmad. Personalet var venligt og imødekommende, og stemningen man mødte var varm og indbydende. Udendøraarealerne var virkelig flotte i forårets solskinsvejr - og man kan gå en kort tur ned til vandet. Vi forlod stedet meget imponerede og glade for at vi valgte at overnatte.

Dato for ophold: maj 2018
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Karen S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GammelBrydegaard, Gæsteansvarlig hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018

Kære Kazzabaza

Tusind tak for de søde ord! Skønt at I har nydt Jeres ophold og festen i fulde drag!

Vi håber at se Jer igen, ved en anden god lejlighed.

Rigtig god dag

De bedste hilsner

Melanie
Gl. Brydegaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 5. maj 2018

Plads til afslapning, lange og korte gå ture.Vi følte os velkomne med det samme, god service fra personalet fra først til sidst. Dejligt værelse, og kan bruge de nære omgivelser som vi vil, bl.a. Tippierne skønt at sidde ud, men alligevel inde. En lang tur til stranden. Da vi kørte derfra var vi en dejlig tur rundt på Helnæs. Inden ankomst have vi været ved Turø Huse, skønt sted med dejlig natur, og gode gå ture

Dato for ophold: april 2018
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med ASUS 12 W8 IE Bookmark
Tak, Erik T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
GammelBrydegaard, Gæsteansvarlig hos Gl. Brydegaard, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. maj 2018

Kære Erik

Sikke I er kommet godt omkring, dejligt at I har nydt godt af vores skønne omgivelser!

Vi håber at se Jer igen, ved en anden god lejlighed

Vi ønsker Jer en skøn solskinsdag

De bedste hilsner

Melanie
Gl. Brydegaard

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser