Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schön für Familien, viele organisierte Ausflüge”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Feriendorf Zum Stoerrischen Esel
Vurderet som nr. 23 ud af 30 hoteller i Calvi
Anmeldt 17. juni 2017
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste med familie
1  Tak, Maja536
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (26)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

5-9 af 26 anmeldelser

Anmeldt 26. oktober 2016
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Siegfried W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. august 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Wir haben als vierköpfige Familie in einem Bungalow der Klasse A gewohnt, was für uns ideal war.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2016, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Tamariske1969
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. august 2016
Google Oversæt

Værelsestip: Wer einen Kühlschrank im Bungalow haben will muss Bungalow A buchen.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2016, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, waelderbub2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2016, rejste med familie
2  Tak, Sonja F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Calvi
0,7 km væk
Calvi Hotel
Calvi Hotel
Nr. 9 af 30 i Calvi
185 anmeldelser
1,6 km væk
Hotel Mariana
Hotel Mariana
Nr. 3 af 30 i Calvi
320 anmeldelser
3,5 km væk
Cesario
Cesario
Nr. 10 af 30 i Calvi
169 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
15 km væk
Hotel La Santa
Hotel La Santa
Nr. 7 af 18 i Ile Rousse
185 anmeldelser
113,7 km væk
Hotel Marina Corsica
Hotel Marina Corsica
Nr. 13 af 42 i Porto-Vecchio
108 anmeldelser
17,1 km væk
Best Western Santa Maria
Best Western Santa Maria
Nr. 3 af 18 i Ile Rousse
483 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Feriendorf Zum Stoerrischen Esel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Feriendorf Zum Stoerrischen Esel

Adresse: route Nationale 197, 20260, Calvi, Corsica, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Corsica > Haute-Corse > Calvi
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Drikkevaresortiment Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Restaurant Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 23 ud af 30 hoteller i Calvi
Prisområde: 366 kr.-470 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 152
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og Agoda, så du med ro i sindet kan reservere på Feriendorf Zum Stoerrischen Esel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering