Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bel emplacement”
Anmeldelse af Hotel Casa Vecchia

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Hotel Casa Vecchia
Vurderet som nr. 21 ud af 30 hoteller i Calvi
Anmeldt 29. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste med familie
Tak, Olivier D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (23)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

3-7 af 23 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juli 2017, rejste som par
1  Tak, Ireneesco
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juli 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste som par
1  Tak, antoinette d
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, PhM1259
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Paul G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotel-casa-vecchia, Propriétaire hos Hotel Casa Vecchia, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. juni 2017
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Calvi
0,9 km væk
Belvedere Hotel
Belvedere Hotel
Nr. 29 af 30 i Calvi
173 anmeldelser
1 km væk
Hotel Christophe Colomb
0,4 km væk
Hotel L'Onda
Hotel L'Onda
Nr. 14 af 30 i Calvi
87 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,3 km væk
Hotel Cyrnea
Hotel Cyrnea
Nr. 16 af 30 i Calvi
143 anmeldelser
0,9 km væk
La Villa
La Villa
Nr. 1 af 30 i Calvi
457 anmeldelser
4,4 km væk
Cesario
Cesario
Nr. 10 af 30 i Calvi
169 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Casa Vecchia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Casa Vecchia

Adresse: route de Santore, 20260, Calvi, Corsica, Frankrig
Beliggenhed: Frankrig > Corsica > Haute-Corse > Calvi
Faciliteter:
Gratis parkering Tekøkken Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 21 ud af 30 hoteller i Calvi
Prisområde: 470 kr.-917 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hotel Casa Vecchia 2*
Antal værelser: 16
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Casa Vecchia. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering