Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Medlemsvurdering
14
19
19
8
8
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
14
19
19
8
8
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 68 anmeldelser
Anmeldt d. 3. august 2021

Vi har en familie på 9 i to huse. Husene levede op til forventningerne. God lille græsplæne ved huset. Der var alt hvad vi skulle bruge. Personalet var hjælpsomme og flinke. Badelandet var helt i top. Lille legeland. Gode bowlingbaner. Gode legepladser og stor græsplæne med plads til boldspil m.m.

Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Jandnielsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. oktober 2020 fra mobile enheder

Fine hytter, gode vedligeholdte udenomsarealer og ok aktiviteter for børnene.
Lille fint svømmebad hvor man kan få en times tid eller to til at gå. Omklædningsfaciliteterne blev lidt beskidte i løbet af dagen.
Ligger lige op ad en ok fodboldgolf-bane. Centrets egen meget lille fodboldgolfbane er primært til de uøvede
Ikke langt til Blåvand og knap en halv time fra Esbjerg.

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, anders_jensen82
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 16. juli 2019 fra mobile enheder

Stedet er hyggeligt og børnene har det godt med gode mulighed til cykel og kommer i badeland vi har hygget os med at se området.
Det kan anbefales at tage her til . så bare kom i gang
Fiske sø 2km her fra

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, E3169MZthomas_
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. juli 2019 fra mobile enheder

Super lækker ferie hus med alt hvad man forventer dejlig have mangler dog afskærmning ved trappe når der er små børn. Selve vandland var dejligt og ikke for lille i forhold til besøgende, dejligt med boblebad og sauna. Personalet var super flinke men restauranten var ikke noget særlig

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Pernille P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 7. maj 2019

Rigtig hyggelig tur. Rigtig god betjening på stedet. Fantastisk lækkert og billigt mad i restauranten. Alle var yderst tilfredse. Vi kommer gerne igen.
Skøn tur til Skallingen og shoppetur i Blåvand

Dato for ophold: maj 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, stage2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser