Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (845)
Filtrer anmeldelser
845 resultater
Medlemsvurdering
536
192
75
17
25
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
536
192
75
17
25
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
15-20 af 845 anmeldelser
Anmeldt d. 7. august 2021

Vi valgte 15 dage på luksuspladserne. Det er 3. gang, og den 4 er allerede bestilt. Selvom vi valgte den absolutte højsæson oplevede vi aldrig kø i toilet og baderum. Rengøringen var ok. (Dog bedre sidste år). Der var naturligvis kø til badeland og playcity, men det følger med når man vælger denne periode. Personalet er flinke og ihærdige, men en blinkende lampe på herretoiletet blev der ikke taget hånd om, selvom rengøring var inde flere gange om dagen.
Der var et par nætter hvor naboerne trak den lidt længe. Her kunne en lejrchef godt lige køre en runde og dæmpe gemytterne. Os med børn vælger jo en "børne" camping plads med håb om at nætterne er rolige. Men vi er fan er store rummelig pladser, med vand og strøm. Vi oplevede dog for første gang at mobilmasterne i området ikke kunne levere konstant WIFI. Måske en opgave for teleselskaberne af afdække. Der er jo flere der streamer TV.
Vi glæder os til 2022.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Brian L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Slaikjær Grønlund, Ejer hos Hvidbjerg Strand Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2021

Skønt at I har nydt jeres ferie. Skulle det ske en anden gang at der er uro så ring til os - der er i højsæsonen både en sovende og en cyklende nattevagt tilstede. Vi har vagtfirma på så det skal fungere. Jeg håber vi ser jer igen. Mvh Lene fra Hvidbjerg Strand

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. august 2021 fra mobile enheder

Vi har været på camping på hvidbjerg og har haft et skøn ophold og kan kun anbefale pladsen. Venligt personale. Pladsen er ren og pæn. Toiletter, bad og køkken var ren og pæn. Badelandet var super fin og hele familien hyggede sig derinde. Trampolin/legeland var super fin og vores drenge brugte mange timer derinde. Det er dejligt at der er mulighed for at de kan sidde og male porcelæn sparebøsser. Det er dejligt at de kan komme og gå som de vil i trampolin/legelandet. Vi afsluttede ferien med en pizza fra restauranten og det var dejligt at vores søn på 7 kunne få en gluten pizza. Det blev han rigtig glad for for. Vi kommer helt sikker tilbage engang.

Dato for ophold: august 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, futini
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Slaikjær Grønlund, Ejer hos Hvidbjerg Strand Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 8. august 2021

Dejligt at I har nydt det. Tusind tak

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2021 fra mobile enheder

Super lækker campingplads. Dejligt badeland, det kunne dog være en fordel med enten en bredere trappe eller 2 trapper op til vandrutsjebanerne. Skønt legeland/trampolinland.
Vi boede på luksusplads med eget toilet og bad og det var virkelig lækkert.

Dato for ophold: juli 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Christina N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lene Slaikjær Grønlund, Ejer hos Hvidbjerg Strand Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 3. august 2021
Google Oversæt

Tusind tak :-)

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. august 2021

Vi havde eyt ophold på 10 dage midt juli, og har været på pladsen en del gange tidligere, dog uden for højsæsonen. Alt for mange mennesker til faciliteterne, kø til toiletter, kø til opvask, kø til tøjvask, vanskeligt at booke bord i restauranterne - umuligt på Høfte 4, umuligt at booke wellness behandlinger. En blandet skuffelse. En fin nok plads, men alle faciliteter - herunder ind. og udtjekning er lidt presset og ikke i overensstemmelse med pladsens st'ørrelse. besøg gerne Hvidbjerg, det kan anbefales, men besøg dem uden for højsæsonen. Prisen er lidt høj, taget i betragtning, at faciliteterne ikke er så tilgængelige som forventet.

Værelsestip: Besøg Hvidbjerg lidt uden for sæson - book alt på forhånd
Dato for ophold: juli 2021
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, KimBS06
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 1. august 2021

Vi har boet 5 dage på campingpladsen i juli og der er mennesker overalt. Badeland er så fyldt, at du står i lang kø for at komme ind, du kan ikke booke bord på restauranterne eller få pizza med hjem, da de har for travlt. Alt er booket flere uger i forvejen: Western Night, ridning på heste osv. Af den grund var opholdet ikke optimalt. Men - jeg vil tro, at hvis man kom uden for højsæsonen og faktisk kunne bruge de fine faciliteter, som man betaler for at bruge, vil det være et dejligt sted. Badeland er en drøm for børn, legeland og trampolinerne er superfine (men igen - alt er overfyldt) og deres spa er fantastisk (jeg ville tage derned igen uden børn i januar blot for den) og der er så utrolig fin badebro lige ved stranden. Men - kommer aldrig i højsæsonen igen. Campingpladsen kunne med fordel lukke 500 færre gæster ind i højsæsonen, så kvaliteten kan sikres. 4000 mennesker på et meget lille areal er ikke optimalt og vi hørte flere klage over hvor overfyldt alt var.

Værelsestip: Vælg de store hytter. Westernhytterne er meget små.
Dato for ophold: juli 2021
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, metteh2018
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser