Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Erik L

Perfect Weekend Escape

5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 31. okt. 2024
Charmerende og alt i alt et drømmeophold - gourmet mad og vin helt i top. Super charmerende at bo i "Æblekriget" ved siden af hotellet ;) De sidste kilomerter til hotellet via grusveje føltes helt specielt, som om man vhavde rejst helt ude til verdens ende, specielt men helt fantstisk.
Dato for ophold: oktober 2024
Værelsestip: Book huset: "Åblekriget" for romantisk par ophold og hop i Jacuzzi
5,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerVærelser
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerRenlighed
5,0 ud af 5 boblerService
5,0 ud af 5 boblerSøvnkvalitet
Problemer med denne anmeldelse?
Hoteller i nærheden
Restaurant
39.9 km fra Sydkustens at Pillehill
Vis flere hoteller i Skivarp
Anmeldt d. 15. august 2024

Vi holdt guldbryllup på Pillehill og fyldte hele hotellet og 3 tilhørende huse. Alle rum var forskellige og de var alle meget charmerende. Vi måtte lave sightseeing til alle værelser.
Vi holdt en dejlig festmiddag og fik dejlig morgenmad, og alt var meget tilfredsstillende.

Dato for ophold: august 2024
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Berith K
Anmeldt d. 29. maj 2023

Fantastisk ophold, super service, vidunderlig 5 retters menu og vinmenu. Det bedste rum, Applekriget. Super morgenmad, pragtfuld udsigt. Alt var tip top. Glæder os meget til at komme igen. Badekarret med udsigt til marker var ekseptionelt.

Dato for ophold: maj 2023
Tak, Mikkel E
Anmeldt d. 28. maj 2022 fra mobile enheder

Lækker menu med 7 retter og dertil vin menu. Gode råvare og flot lavet. Smagfuldt og dejlig udsigt over de gule rapsmarker.
Vin menu var overvejende god, men rødvin var ikke lige til vores smagsløg.
Fin og hyggelig betjening, vi følte os meget fint taget af🙂

Dato for ophold: maj 2022
Tak, Lalbevh
Anmeldt d. 15. maj 2022 fra mobile enheder

Perfekt ophold - to gange 60 år fejret med overnatning og middag. Meget hyggelige og fine værelser. Goumet middag og tilhørende vine - det bedste af det bedste. Havde inviteret to par og to af os havde vores hunde med. Man føler sig så velkommen og så smukt et sted. Vi er så glade for vi valgte at netop dette sted. Tusind tak for den gode oplevelse.

Dato for ophold: maj 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, MariaFalckS
Anmeldt d. 13. september 2021

Vi fejrede vores bryllupsdag og boede på et super charmerende værelse der havde skøn udsigt.
Restaurant er ren gourmet.
Personalet er søde og hjælpsomme, og vi følte os forkælede.
Vi kommer tilbage og ser frem til det.

Dato for ophold: september 2021
Tak, j_rgensP6905SX