Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“brændt pizza uden smag”
Anmeldelse af Restaurant Venezia

Restaurant Venezia
nr. 10 af 26 Restauranter i Gudhjem
Restaurantoplysninger
Anmeldt 21. august 2020 fra mobile enheder

Forfærdelig brændt pizza, uden den mindste smag.
Servicen var god!
God hjemmelavet hyldeblomst saft.

Dato for besøg: august 2020
Tak, andreas_pa1992
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (91)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 91 anmeldelser

Anmeldt 19. august 2020

Pizza take away... Pizzaen var som sådan ok, men absolut ikke 109 kroner værd. Den lokale pizzamand i Svendborg kunne have gjort det samme til 50 kr. Man betaler for lokaliteten, og ikke for pizzaen. Ydermere tog de 10 kr (!!!) for at få en håndfuld rocula salat på. Det bliver ikke her næste gang ☺️

Dato for besøg: august 2020
Tak, M9195DMthomash
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. august 2020

Rigtig dejlig mad, og super høflig og venlig betjening i særdeles hyggelige omgivelser. Helt sikkert et besøg værd.

Dato for besøg: august 2020
Tak, 410mortenj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2020

God service, dog kunne tjeneren ikke forstå hvad jeg bad om, da jeg ville bestille en Capriciosa som er en ret almindelig italiensk pizza som også var på kortet.
Skinken var dog også i strimler og ikke prisciottu cotto som jeg havde forventet af et Italiensk Pizzaria.
Mafen kom hurtig og var meget varmt.
Havde fået 5 stjerner h us det var for skinke strimlerne.

Dato for besøg: august 2020
Tak, Torben J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 fra mobile enheder

Det er vores absolutte favorit pizza sted, men husets pasta og deres moules er også fantastisk. Og et vinkort der er til at betale. Vi elsker stedet og dets patinerede og karakterfulde charme. Bed om bord ved køkkenet, så er der underholdning inkl

Dato for besøg: august 2020
Tak, Rune G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Restaurant Venezia, kiggede også på

 

Har du været i Restaurant Venezia? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering