Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Rikke
Stenløse, Danmark

Skøn skøn plads

Anmeldelse af Gudhjem Camping
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 25. jul. 2024fra mobile enheder
Virkelig dejlig plads, med alt hvad man ønsker sig af Bornholm. Hav, natur, klipper og Gudhjem.
Værterne er virkelig søde og hjælpsomme, bl.a. med hjælp til at få campingvogne til at stå i vatter på en ikke helt plan plads.
Tåler helt sikkert et genbesøg til næste år.
Dato for ophold: juli 2024
Værelsestip: Mulighed for opladning af elbil med 50 kWt ved Brugsen, lige ved siden af pladsen.
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
1.682 kr.
1.260 kr.
  • Vio.com
0.3 km fra Gudhjem Camping
Gratis wi-fi
Pyttegårdens hovedbygning med privatbolig, reception og tre ferielejligheder til hver 4 personer.
  • eDreams
13.4 km fra Gudhjem Camping
Ved stranden
Vis flere hoteller i Gudhjem
Anmeldt d. 15. maj 2024

En fantastisk hyggelig campingplads direkte til vandet med enestående havudsigt fra alle teltpladser. En kort gåtur til Gudhjem Havn og midtby. Pladsen er skøn med gode badeforhold, toiletter og køkken. Meget serviceminded og venligt personale. Vi kommer helt sikkert tilbage.

Dato for ophold: maj 2024
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
Tak, Katja S
Anmeldt d. 27. juli 2023 fra mobile enheder

Fantastisk campingplads med den flotteste udsigt over Østersøen. Smuk vandrerute (800m) til Gudhjem havn. Super flink ejer og prisen er fornuftig. Rent og pænt på bad og toilet. Tæt på fin sandstrand og gode fiskenmuligheder. 300m til indkøbsmuligheder. Vi kommer helt sikkert igen.

Dato for ophold: juli 2023
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Jan_David_DK
Anmeldt d. 5. juli 2022

Fantastisk service, meget venligt og imødekommende personale 👌👍👍. Jeg fik lavet kuk bookningen mht. datoer, men det klarede de lynhurtigt med et smil. 😊Det reddede lige vores ferie,. Kan varmt anbefales.

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste som par
Tak, vernerm2020
Anmeldt d. 6. august 2020

Campingpladsen er en perle der med den skønneste beliggenhed. Gå-afstand til downtown Gudhjem, med alle sine små restauranter af varieret type, priser og kvalitet. Meen - nøglesystemet til toilet/badefaciliteterne samt køkkenet med håndspritten på indvendig side, kan altså kun få én stjerne.
Jeg kan ikke være tilhænger af et sådant "lukket" system, hvor forbipasserende ikke er velkomne eller kan komme på toilet. Ligesom der anvendes det mest tarvelige toiletpapir jeg har været vidne til, siden det glatte brune i skolegården...
Og - ingen em-hætte i køkkenet???
Kan kun opfordre camping-fatter til at favne lidt bredere, for så kunne det blive 5 stjerner, hele vejen rundt...

Dato for ophold: juli 2020
    • Renlighed
Tak, persI7992CR
Anmeldt d. 11. juli 2020

Skøn, rolig campingplads med den smukkeste udsigt, 10 minutters gang langs kysten til Gudhjem. Personalet var venlige og hjælpsomme og ombookede os med det samme uden problemer, da vi havde reserveret de forkerte datoer. Faciliteterne var rene og velholdte, vi vil helt sikkert vende tilbage, hvis muligheden opstår.. 😊🤞🏼

Dato for ophold: juli 2020
Rejsetype: Rejste med venner