Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk service”
Anmeldelse af Spektakel

Spektakel
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 5 $ - 28 $
Beskrivelse: Gode vine, fabelagtige burgere og tapas lavet af de allerbedste råvarer - alt serveres med gavmildhed og uden dikkedarer - i Gudhjems måske hyggeligste gårdhave!
Restaurantoplysninger
Beskrivelse: Gode vine, fabelagtige burgere og tapas lavet af de allerbedste råvarer - alt serveres med gavmildhed og uden dikkedarer - i Gudhjems måske hyggeligste gårdhave!
Anmeldt 7. august 2020

Det bedste og hyggeligste sted jeg længe har været.
Maden og betjeninger er helt i top. Virkelig et besøg værd.

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, 223beritl
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (98)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

10-14 af 98 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2020

Fantastiske omgivelser, lækker mad og drikke. Og frem for alt super venlig betjening. Helt bestemt et besøg værd!

Dato for besøg: august 2020
1  Tak, stinesdr
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020 fra mobile enheder

Book bord! Så er du til gengæld også sikret en skøn oplevelse med hyggelige omgivelser og venlig betjening. Alt sammen toppet med meget lækker mad. Simpelt men godt - og gennemført. To børn på 5 og 10 år elskede det hele.. Vores store dreng blev lidt skuffet over størrelsen på børneburgeren - men inden vi så os om blev han tilbudt ekstra kartofler. Alle blev mætte Nød at de kun tog gæster ind i det omfang de havde kapacitet til det.. God fokus på afstand og hygiejne..

Dato for besøg: august 2020
Tak, nina_vidriksen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020 fra mobile enheder

Vi var så begejstrede efter første besøg, at vi kom igen to dage efter. Hyggelig gårdhave, lækre vine, gode drinks og de bedste burgere, tilsat super betjening. Vi ses næste år

Dato for besøg: juli 2020
Tak, Henrijytte
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 fra mobile enheder

Stadig super sted, fantastisk stemning, mad og betjening.
Herlig vin der er nøje udvalgt til maden.
Jeg kommer igen næste år

Dato for besøg: juli 2020
Tak, P7367JYcharlotteh
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Spektakel, kiggede også på

 

Har du været i Spektakel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering