Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Mads-Jakob Vad K

Godt sted i Bornholms perle

Anmeldelse af Gudhjem Feriepark
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 15. jul. 2023
Dejlig lejlighed omend til den mindre side i leveområdet, da trappen op mod 1. sal tager en meget prominent og dominerende position midt i stuen. Men lejligheden fungerede som sagt rigtig fint og manglede ingenting.

Vi boede stort set ud til pool'en, og det var et kæmpe hit hos vores piger. Smukke omgivelser hvor man virkelig kommer ned i gear.

Gudhjem er i sig selv en fantastisk hyggelig by og klar favoritten på Bornholm. Der er ikke meget, der slår havnen og klipperne en dejlig dansk sommeraften. Kan VARMT anbefales.
Dato for ophold: juli 2023
4,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Natascha H, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelse
Svarede 19. jul. 2023
Kære Mads-Jakob

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at høre, at du kunne lide dit feriehus og ikke synes der manglede noget. Jeg giver dig helt ret i, at der ikke er meget, der slår en sommeraften på Gudhjem havn med den maleriske udsigt.

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage på Gudhjem Feriepark.

Natascha / Gudhjem Feriepark
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
    1.688 kr.
    • Vio.com
    0.2 km fra Gudhjem Feriepark
    Sannes Familiecamping
      1.2 km fra Gudhjem Feriepark
      Pyttegårdens hovedbygning med privatbolig, reception og tre ferielejligheder til hver 4 personer.
      3.9 km fra Gudhjem Feriepark
        • Agoda.com
        4.5 km fra Gudhjem Feriepark
        Vis flere hoteller i Gudhjem
        Anmeldt d. 25. juni 2023 fra mobile enheder

Gode børne faciliteter og dejlig pool.
        Tæt på Dejlige Gudhjem og tæt på gode steder at handle.
        Husene var okay men rengøring i specielt badeværelser manglede lidt.
        Desuden var der en dårlig oplevelse med skrald, herunder åbne bleer der lå og flød på fællesarealerne.

Dato for ophold: juni 2023
        Tak, classens10
        Natascha H, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. juli 2023

Mange tak fordi du deler din oplevelse med os.

Jeg er glad for, at du synes vi har nogle gode børnefaciliteter, men er selvfølgelig ærgerlig over, at den ellers gode oplevelse, bliver ødelagt på grund af mangelfuld rengøring. Jeg vil sørge for, at der bliver tjekket op på dette med det samme.

Hvis du har andre ting du ønsker at dele med os, er du velkommen til at sende en mail til info@gudhjemferiepark.dk

Gudhjem Feriepark / Natascha

Indberet svar som upassende
        Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af Tripadvisor LLC
        Anmeldt d. 8. juni 2023 fra mobile enheder

Vi boede der i seks nætter. Huset var velholdt og rent. Husene er placeret oven for byen/havnen.
        Gudhjem har en god placering, hvis man som os, kørte hele øen rundt.
        Besøgte Christiansø og Frederiksø, man sejler fra Gudhjem, så det var helt perfekt.
        Bornholm er en fantastisk flot ø, og er bestemt et sted man kan bruge nogle dage på, at besøge.

Dato for ophold: juni 2023
        Rejsetype: Rejste som par
        Tak, j_rgenc138
        Natascha H, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juni 2023

Mange tak fordi du deler din anmeldelse med os.

Det lyder som om du have en skøn tur til Bornholm, og nød dit feriehus hos os i Gudhjem Feriepark. Det er vi glade for!

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Natascha / Gudhjem Feriepark

Anmeldt d. 6. april 2023 fra mobile enheder

Smuk by, skøn beliggenhed med udsigt sydover langs kysten mod Svaneke. Super betjening i receptionen og en skøn lejlighed med gode møbler og et veludstyret køkken. Terrasse på begge sider af huset, så solen kan nydes hele dagen. Turen til Gudhjem by til fods er bedst fra Campingpladsen, enten via kuperet smuk vej eller en natur-oplevelsesrig tur langs redningsstien fra Campingpladsen til Gudhjem havn

Dato for ophold: marts 2023
        Tak, René Søndervang S
        Natascha H, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 18. april 2023

Kære René

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Jeg er rigtig glad for at høre, at du synes om Gudhjem Feriepark samt beliggenheden.

Jeg håber, at du har haft en skøn ferie på Bornholm, og at vi må få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Natascha // Gudhjem Feriepark

Anmeldt d. 26. juli 2022

Vi har haft en SKØN uge i Gudhjem og ferieparken.
        Huset havde hvad det skulle og fungerede som det skulle. Vi manglede ikke noget. Vi var overraskede over hvor stille der var.
        Det lå perfekt tæt på byen, indkøb og aktiviter med pool, fodboldbane mv

Dato for ophold: juli 2022
        Tak, 752perniller
        Nicoline F, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. juli 2022

Kære Pernille

Mange tak fordi du deler din anmeldelse med os.

Vi er glade for, at I havde en skøn uge i vores feriepark, hvor alt bare fungerede som det skulle.

Jeg håber vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen som gæst igen!

Nicoline // Gudhjem Feriepark

Anmeldt d. 29. maj 2022 fra mobile enheder

Virkelig en positiv oplevelse. FULDT udstyret ferielejlighed med 2 soveværelser. Jeg har ikke oplevet en sådan standard i en feriebolig til en fornuftig pris. Dejlig beliggenhed, 10-15 min gang fra havnen.
        Virkelig velfungerende med adgang til både svømmehal og pool, legeplads mv.
        Tror ikke den ferie kan gå galt.

Værelsestip: Ikke alt er åbent i slutningen af maj, men ok udbud af butikker og restauranter.
        Dato for ophold: maj 2022
        Rejsetype: Rejste med venner
        Tak, Excursion16970154228
        Nicoline F, Andet hos Gudhjem Feriepark, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. maj 2022

Tusind tak for din flotte anmeldelse og bedømmelse.

Hvor er det bare dejligt at læse om din positive oplevelse i Gudhjem Feriepark.

Jeg håber din ferie fortsatte i samme positive spor, og endte med at være en fantastisk en af slagsen.

På Gudhjem Feriepark håber vi at få fornøjelsen af at have dig som gæst igen.

Nicoline // Gudhjem Feriepark