Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grande sforzo media qualità ”
Anmeldelse af Piccolo Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 1 website mere!
Piccolo Hotel
Vurderet som nr. 10 ud af 53 B&B'er/kroer i Terracina
Anmeldt 18. juni 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2017, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Vincenzo-mi-pa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (112)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

13-17 af 112 anmeldelser

Anmeldt 22. maj 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste med venner
1  Tak, roxa65
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. maj 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste som par
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Tiziana F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. april 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: April 2017, rejste med familie
Tak, Dott_Lucius
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2017, rejste med venner
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Giancarlo M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Terracina
0.4 km væk
Albergo Mediterraneo
Albergo Mediterraneo
Nr. 8 af 13 i Terracina
183 anmeldelser
1.5 km væk
Hotel Centosedici
Hotel Centosedici
Nr. 1 af 13 i Terracina
245 anmeldelser
0.7 km væk
Hotel Torre del Sole
Hotel Torre del Sole
Nr. 5 af 13 i Terracina
313 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.7 km væk
Poseidon
Poseidon
Nr. 2 af 13 i Terracina
253 anmeldelser
5.1 km væk
Hotel Acquasanta
Hotel Acquasanta
Nr. 3 af 13 i Terracina
152 anmeldelser
0.5 km væk
Albergo Ristorante Neapolis
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Piccolo Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Piccolo Hotel

Adresse: Viale Circe 244, 04019, Terracina, Italien
Beliggenhed: Italien > Lazio > Province of Latina > Terracina
Faciliteter:
Bar/lounge Restaurant Bustransport
Hotelstil:
Vurderet som nr. 10 ud af 53 B&B'er / kroer i Terracina
Prisområde: 485 kr.-561 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Piccolo Hotel 2*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Piccolo Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering