Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Brilliant B&B”
Anmeldelse af Garni Ortlerhof

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Solda
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Garni Ortlerhof
Vurderet som nr. 9 ud af 16 B&B'er/kroer i Solda
Anmeldt 19. august 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Ann1e1
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 10 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Anna T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Christian H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2016
Google Oversæt

Værelsestip: La stanza 1 ha una vista bellissima ed è molto comoda!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: September 2016, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Gaidal
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2016, rejste med familie
Tak, Davide C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Solda
0,4 km væk
Hotel Cristallo
Hotel Cristallo
Nr. 1 af 13 i Solda
176 anmeldelser
0,3 km væk
Hotel Nives
Hotel Nives
Nr. 7 af 13 i Solda
59 anmeldelser
0,5 km væk
Paradies Pure Mountain Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser
55,6 km væk
Garni Panorama
Garni Panorama
Nr. 14 af 16 i Solda
6 anmeldelser
0,1 km væk
Hotel Julius Payer
Hotel Julius Payer
Nr. 12 af 13 i Solda
54 anmeldelser
0 km væk
Wellness Hotel Post
Wellness Hotel Post
Nr. 2 af 13 i Solda
194 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Garni Ortlerhof? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Garni Ortlerhof

Adresse: Hauptstrasse 12, 39029 Solda, Italien
Beliggenhed: Italien > Trentino-Alto Adige > Sydtyrol > Solda
Hotelstil:
Vurderet som nr. 9 ud af 16 B&B'er / kroer i Solda
Antal værelser: 11

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering