Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tutto bene, peccato per l'odore”
Anmeldelse af Hotel Il Gabbiano

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 4 websites mere!
Hotel Il Gabbiano
Vurderet som nr. 33 ud af 38 hoteller i Positano
Anmeldt 31. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, losteo
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (210)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

206-210 af 210 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Luzia F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. august 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Quelle con il terrazzo e i lettini sono da preferire.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Frasta
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Massimomeridio
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
En Agoda-rejsende
Anmeldt 17. august 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2009
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, En Agoda-rejsende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Positano
0.2 km væk
Pensione Maria Luisa - Amalfi Coast
0.2 km væk
Hotel Royal Positano
Hotel Royal Positano
Nr. 37 af 38 i Positano
488 anmeldelser
0.3 km væk
Conca d'Oro
Conca d'Oro
Nr. 20 af 38 i Positano
635 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.1 km væk
Casa Albertina
Casa Albertina
Nr. 31 af 38 i Positano
287 anmeldelser
0.2 km væk
Palazzo Marzoli Resort
Palazzo Marzoli Resort
Nr. 38 af 38 i Positano
373 anmeldelser
0.1 km væk
Vittoria
Vittoria
Nr. 23 af 38 i Positano
243 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Il Gabbiano? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Il Gabbiano

Adresse: Via Pasitea 310, 84017, Positano, Italien
Beliggenhed: Italien > Campania > Amalfikysten > Positano
Hotelstil:
Vurderet som nr. 33 ud af 38 hoteller i Positano
Prisområde: 813 kr.-1.569 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Il Gabbiano 3*
Antal værelser: 19
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med HostelWorld, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Il Gabbiano. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Gabbiano Hotel Positano

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering