Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Come stare a casa propria fuori casa propria..”
Anmeldelse af B&B Nuova Nola

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Imola
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
B&B Nuova Nola
Vurderet som nr. 7 ud af 19 B&B'er/kroer i Imola
Anmeldt 28. december 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste alene
Tak, Paletto198
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (16)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 16 anmeldelser

Anmeldt 9. december 2016 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2016, rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Valentina B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2015, rejste alene
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Luigi C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. oktober 2015
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2015, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, FabioIndignado
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. marts 2015 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: December 2014, rejste med venner
2  Tak, Paolo M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Imola
5 km væk
Hotel Donatello Imola
9,1 km væk
Hotel il Maglio
Hotel il Maglio
Nr. 5 af 7 i Imola
192 anmeldelser
10 km væk
Molino Rosso
Molino Rosso
Nr. 6 af 7 i Imola
283 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
9,5 km væk
EuroHotel
EuroHotel
Nr. 1 af 7 i Imola
301 anmeldelser
8,3 km væk
Hotel Olimpia
Hotel Olimpia
Nr. 4 af 7 i Imola
333 anmeldelser
10,8 km væk
Corte di Maggio B&B
Corte di Maggio B&B
Nr. 3 af 19 i Imola
18 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B Nuova Nola? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Nuova Nola

Adresse: Via Suore 32 | Montecatone di Imola, 40026, Imola, Italien
Beliggenhed: Italien > Emilia-Romagna > Province of Bologna > Imola
Hotelstil:
Vurderet som nr. 7 ud af 19 B&B'er / kroer i Imola
Prisområde: 179 kr.-336 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 2

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering